Kupanın yıldızları ödüllerini aldı

Futbolun genç yıldızları kupalarına kavuştu. Maltepe Başıbüyük Spor Kulübü..

Kupanın yıldızları ödüllerini aldı

Futbolun genç yıldızları kupalarına kavuştu. Maltepe Başıbüyük Spor Kulübü..

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Kupanın yıldızları ödüllerini aldı

Futbolun genç yıldızları kupalarına kavuştu. Maltepe Başıbüyük Spor Kulübü Okullar Arası Yıldızlar Futbol Ligi sona erdi. Mürüvvet Hanım Ortaokulu ve Atatürk İlköğretim Okulu'nun oynadığı son maçın başlama vuruşunu yapan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin maç öncesi oyuncularla ısınma hareketleri yaparak moral verdi.  

Maçın bir bölümünü yedek kulübesinden izleyen Başkan Zengin daha sonra karşılaşmanın geri kalanını tribünden takip etti. Maçı izleyenler arasında Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur'un yanı sıra Maltepe İlçe Emniyet Müdürü, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü ve takım taraftarları vardı.

 

Ligin şampiyonu Mürüvvet Hanım İlköğretim Okulu futbol takımı oldu. Maçın İkincilik kupasını Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokulu alırken üçüncülük kupası Zümrütevler Ortaokulu'nun oldu.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72