Kübra, Dünya Şampiyonası'nda

Kübra, Dünya Şampiyonası'nda

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kübra, Dünya Şampiyonası'nda

Uluslararası Muay thai Federasyonu tarafından Taşkent'te gerçekleştirilecek olan Dünya Muay thai Şampiyonası'nda Sancaktepe Belediyesporlu Kübra Akbulut, ülkemizi temsil edecek.

20-27 Eylül 2011 tarihlerinde Özbekistan'ın Taşkent şehrinde yapılacak Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Dünya Muay thai Şampiyonası'nda milli gurumuz Kübra Akbulut, Türkiye için dövüşecek. 54 kilodaki sporcumuz, Temmuz ayında Antalya'da yapılan Gençler ve Büyükler Muay thai Milli Takım seçmelerinde Sancaktepe Belediyespor Kulübü adına katılarak büyük başarıya imza attı. 1995 doğumlu Kübra Akbulut, Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi temsil hakkını elde etti. Akbulut, çok iyi performans göstererek verilen teknik ve taktikleri iyi uygulayıp seçmelerde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarı sonucunda Kübra Akbulut, 20-27 Eylül 2011 tarihleri arasında Özbekistan' da yapılacak olan Muay thai Dünya Şampiyonası'nda ülkemiz adına madalya için ter dökecek.

Mili sporcumuz, planlı ve programlı bir antrenman ile hazırlanarak dünya şampiyonasında ülkemize en iyi derece getirmek için Sancaktepe'de çalışmalarını hocası Mustan Özkaran denetiminde yoğun bir şekilde yürüttü. Şampiyona hazırlıklarına önce Kayseri'nin Talas ilçesinde sürdüren milli takımın 10 günlük kampına katılarak sürdüren Kübra Akbulut, daha sonra da mili takımın 10-18 Eylül arası yapılan Burhan Felek'teki kampına katılarak hazırlıklarını tamamladı. Kampı değerlendiren Akbulut, kampın çok verimli geçtiğini belirterek, takım olarak güç depoladıklarını söyledi. Tüm Türkiye şimdi Kübra'dan madalya bekliyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72