Kartal Belediyespor yeni transferlerle daha güçlü

Kartal Belediyespor 2011-2012 sezonuna yeni kadro ile giriyor.

Kartal Belediyespor yeni transferlerle daha güçlü

Kartal Belediyespor 2011-2012 sezonuna yeni kadro ile giriyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal Belediyespor yeni transferlerle daha güçlü

Kartal Belediyespor 2011-2012 sezonuna yeni kadro ile giriyor. Kartal Belediyespor yeni transfer ettiği 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartal Belediyespor Kulübü Başkanı Dr. Turgut Mermertaş'ın  düzenlediği toplantıda,  Kartal Belediyespor Genel Kaptan Ali Apaydın'ın ve teknik direktör Talip Aktaş'ın katılımlarıyla Kartal Belediyespor' un yeni transferleri basına tanıtıldı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartal Belediyespor Başkanı Dr. Turgut Mermertaş, Kartallı genç yetenekleri her zaman desteklediklerini belirtip, yeni sezonda Kartal Belediyespor için ter dökecek tüm oyunculara başarılar diledi.

‘Transferlerimiz sürecek'

Kartal Belediyespor Genel Kaptanı Ali Apaydın, 7 yeni oyuncu transfer ettiklerini, bu transferlerin Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz'ün isteği doğrultusunda ağırlıklı olarak Kartal'da yetişen, Kartal'da oturan oyunculara yöneldiklerini, takıma seçilen oyuncuların büyük bir özenle seçildiğini ve öncelikleri, hedefleri olan futbolcuların Kartal Belediyespor'a transfer edildiğini söyledi.

Genel Kaptan Ali Apaydın, “Hedefimiz iki yıl üst üste şampiyon olarak kaybolan itibarımızı yeniden kazanmak ve tekrar 3.lige çıkmaktır. Bunu başaracağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz”  sözleriyle de gelecek dönem planlarından bahsetti. Apaydın, ayrıca 25-26 Temmuz tarihleri itibariyle de sezon açılış çalışmalarına başlayacaklarını ve yeni sezon için transferlerin süreceğini bildirdi.

Yaş ortalaması 20

Kartal Belediyespor 2011-2012 sezonu için oluşturduğu kadroya U-19 takımından A takıma 12 genç futbolcuyu dahil etti. Böylece A takıma dahil olan ve yeni transfer olan futbolcuların yaş ortalaması yirmi oldu. 

Yeni sezona genç bir kadro ile başlayacak olan Kartal Belediyespor'a yeni transfer olan futbolcular,

”Hedefimiz, iki yıl içinde oluşan olumsuzlukları gidermek ve hedefleri yerine getirmek olacak” diye açıklamada bulundular. 2011-2012 futbol sezonunda Kartal Belediyespor' a transfer edilen futbolcular ve oyuncuların kısa özgeçmişleri ise şöyle:

Fırat Çiftçi:  1979 doğumlu. Geçen sezon Hasköyspor'un takım kaptanlığını yapmış, ayrıca Azerbaycan süper liginde Inter Bakü takımında 5.5 yıl futbol oynamıştır. Ön libero mevkiinde futbol oynayan Çiftçi, Kartal Hürriyet Mahallesi'nde oturmakta,

Ramazan Bal: 1987 doğumlu. Santrafor mevkisinde oynuyor. Yakacıkspor'da yetişti. Geçen sezon Sultanbeylispor'da oynadı ve 16 gol kaydetti. Kartal Hürriyet Mahallesi'nde oturmakta,

Alkan Koçarslan: 1990 doğumlu. Stoper mevkiinde oynuyor. Önceki sezon Kartalspor,  Küçükköy, Bulvarspor'da ve Maltepespor'da görev yaptı,

Mehmet Arslan: Sağ ve sol bek, stoper mevkiinde oynuyor. Kartalspor'da yetişti,

İbrahim Ethem Doğan: 1990 doğumlu. Stoper olarak görev alıyor. Fenerbahçe altyapısında yetişti. 8 sezon Fenerbahçe Spor Kulübünde oynadı. Geçen sezon Bal Ligi takımlarından Altınova'da görev yaptı. 8 kez U-19 Milli takımda görev yaptı.

Muhammet Ali Doğan: 1989 doğumlu. Fenerbahçe altyapısında 5 sezon görev aldı. Kocaeli ve Altınovaspor'da oynadı. Tophane Tayfunspor'da oynadı,

Yunus Emre Akdoğan: 1990 doğumlu. Fenerbahçe altyapısında 6 sezon oynadı. Orta sahada oynuyor. Geçen sezon Tophane Tayfunspor'da oynadı,

U-19 takımından A Takıma geçen 12 futbolcunun isimleri ve pozisyonları ise şu şekilde:

1. İsmail Kaya                       - 1992 Doğumlu  – Kaleci

2. Kadir Güvenç                    -1992 Doğumlu – Stoper

3. Alperen Aslan                   -1992 Doğumlu  -Sağ Kenar

4. Emre Yaşar                       - 1992 Doğumlu – Sol Kenar Kenar

5. Altan Altan                          - 1992 Doğumlu – Orta Saha

6. Ali Ahmet Ergünsu           - 1993 Doğumlu – Orta Saha

7. Mert Çilli                             - 1992 Doğumlu – Sol Bek

8. Yusuf Hıyarcı                     - 1992 Doğumlu – Stoper

9. Cenkl Fırat                         -1992 Doğumlu -Sol Kenar

10. Burak Avcı                        - 1992 Doğumlu – Orta Saha

11. Volkan Er                         - 1992 Doğumlu – Santrafor

12. Erhan Kartal                    - 1994 Doğumlu – Orta Saha

 

Kartalspor, 2 futbolcuyu transfer etti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor, Şanlıurfaspor'dan kaleci Haydar Yılmaz, Samsunspor'dan da orta saha oyuncusu Mustafa Gürel'i renklerine bağladı. Kartalspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kaleci Haydar Yılmaz ile 2, Mustafa Gürel ile de 3 yıllık sözleşmenin imzalandığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72