Kartal Belediyespor Taksimspor'u Mağlup Etti

İstanbul Süper Amatör Lig 4′ncü grupta 3′ncü sırada yer alan ve bir üst...

Kartal Belediyespor Taksimspor'u Mağlup Etti

İstanbul Süper Amatör Lig 4′ncü grupta 3′ncü sırada yer alan ve bir üst...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal Belediyespor Taksimspor'u Mağlup Etti
İstanbul Süper Amatör Lig 4ncü grupta 3ncü sırada yer alan ve bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kartal Belediyespor, önceki gün Kartal Yunus Sahası'nda Taksimspor ile karşılaştı. Kartal Belediyespor'dan Aykut Gökdemir ve Tolga Yılmaz'ın attığı gollerle, Taksimspor'u 2- 1 mağlup ederek, 35 puan'ı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmayı izleyen Kartal Belediyespor'un Onursal Başkanı olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Kartal Belediyespor'un sahada gösterdiği oyunu başarılı bulduğunu belirtti.  Başkan Öz, “ Kartal Belediyespor'un maçını büyük bir keyifle izledim. Taktik ve oyun tarzı olarak takımı beğendim. Yetenekli futbolcularımız var. Kartal Belediyespor futbol takımında top koşturan çocuklar, zamanla bu takımda pişecekler.  Futbolcuların Kartallı ve genç olmaları Kartal Belediyespor'a alınmalarına, kulübün kuruluş amaçlarına uygun bir yapı oluşturdu.  Bundan sonra bunun üzerine ilave ederek Kartal'ı ve belediyeyi layıkıyla temsil edecekler. Oyuncuların davranış fonksiyonlarını da beğendim.  Centilmence bir karşılaşma oldu. Kartal Belediyespor iyi yolda” diye konuştu.

Kartal Belediye Başkanı ve Kartal Belediye Spor'un onursal başkanı op. Dr. Altınok Öz, konuşmasının ardından futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3