Kartal Belediye iyi başladı

Kartal Belediyespor Süper Amatör Lig'e hayli güzel bir başlangıç yaptı.

Kartal Belediye iyi başladı

Kartal Belediyespor Süper Amatör Lig'e hayli güzel bir başlangıç yaptı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal Belediye iyi başladı

Kartal Belediyespor Süper Amatör Lig'e hayli güzel bir başlangıç yaptı. Kırmızı- beyazlı Kartal temsilcisinin Zara Ekinlispor'u Kartal Bulvarspor Stadı'ndan puansız uğurladığı maçta tek gol Ramazan Bal'dan geldi. Kartal'ın en çok konuşulan takımlarından Belediyespor bu yıla geçmiş sezonlardan daha umutlu girdi.

Başkan Öz'ün talebi yerine getirildi

Yaptıkları birbirinden doğru 14 transferle kadroyu zenginleştiren Kartal Belediyesporlu yöneticiler, ilk maç öncesi sezona merhaba yemeği ile başladı. Hem bu yıla ilişkin hedeflerini paylaştılar, hem de geçen 2 sezondan ders aldıklarını ispatladılar.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün her sezon başında ‘ağırlıkla Kartallı gençlere eğilin' diye telkinde bulunduğu takımın, bu yılki kadrosu tam da o telkinlere uygun oluşturuldu. Kartal Belediyespor Başkanı ve aynı zamanda Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş'ın yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Ali Apaydın'ın da büyük emekleri ile oluşan kadroda Kartal'ın birçok mahallesinden gençlerin olması bile doğru yolda olunduğunun göstergesi oldu.

Maç öncesi takıma moral yemeği verildi

Sadece 50 bin TL gibi mütevazı bir bütçe ile sezona giren Kartal Belediyespor'da bu sezonun hedefi de şampiyonluk olarak konuldu. Akşam yenilen yemekte depolanan moral ile Kartal Bulvarspor Stadı'na çıkan takım, diriliği ve performansı ile de göz doldurdu. Sıcak bir havada oynanan maça Mehmet Aslamacı, Muhammet Ali Doğan, Deniz Altın, İbrahim Ethem Doğan, Alkan Koçarslan, Fırat Çirci, Fazlı Eymen Avcı, Altan Altan, Ramazan Bal, Cem Keskin ve Ali Ahmet Ergunsu onbiri ile başlayan Kartal Belediyespor'da ikinci yarıda Emre Yaşar, Alperen Arslan ve Onur Demir'de forma şansı bulan isimler oldu.

Maçın genelinde üstünlük kurdular

Teknik Direktörlüğünü Talip Aktaş'ın yaptığı Kartal Belediyespor maça tutuk başladı. Sultangazi temsilcisi Zara Ekinlispor'un üstünlüğünde geçen ilk 10 dakikadan sonra dengeyi kuran kırmızı- beyazlılar bu dakikadan sonra devrenin sonuna kadar üstün olmayı başardılar. Maçın 25. dakikasında Eymen'in orta sahadan getirdiği topla sağa hareketlenen Cem'in ceza sahasına kestiği ortayı iyi takip eden maçın yıldızlarından Ramazan Bal'ın attığı golle 1-0 üstün duruma geçen Kartal temsilcisi, devrenin sonuna kadar da yakaladığı 3 önemli fırsatı değerlendiremedi. Ekinlispor'un ilk yarının son anlarında yakaladığı pozisyonda kaleci Mehmet'in çevikliği Belediyespor'u soyunma odasına da üstün götürdü.

İkinci yarıda özellikle Ramazan, Altan, Eymen ve Cem ile hücumda etkili olan Kartal Belediyespor'da savunma ve orta saha da görevlerini ciddiyetle yerine getirerek Ekinlispor'a gol şansı vermediler. Rakibinin75. dakikada 10 kişi kalması ile birlikte iyice rahatlayan Kartal Belediyespor maçın son anlarına kadar 2. golü aradı.

Bu devrede başka gol olmadı ve karşılaşmadan Kartal Belediyespor 1-0 galip ayrılarak, Süper Amatör Ligdeki ilk maçında 3 puan alarak şampiyonluk yarışında “biz de varız” dedi. Karşılaşmayı Kartal belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de takip etti. Futbolcular hakkında başkan Turgut Mermertaş'tan bilgiler alan Öz, geçen 2 sezonda düşülen 2. ligin tekrar çıkılmasının tek hedef olması gerekliliğini sık sık vurguladı. Kartallı gençlere ağırlık verilmesine de “Nihayet istediğim noktaya gelindi” yorumunu yapan Başkan Öz'ün pozisyonlarda yerinden kalkarak alkışlarla futbolculara destek vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72