Karakucak'ta Sancaktepe'nin ‘Onur'u var

Türkiye Yıldızlar Karakucak Güreş Şampiyonası Mersin'in Mut ilçesinde...

Karakucak'ta Sancaktepe'nin ‘Onur'u var

Türkiye Yıldızlar Karakucak Güreş Şampiyonası Mersin'in Mut ilçesinde...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Karakucak'ta Sancaktepe'nin ‘Onur'u var

Türkiye Yıldızlar Karakucak Güreş Şampiyonası Mersin'in Mut ilçesinde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 238 sporcunun güreştiği şampiyonada, Sancaktepe Belediyesporlu Onur Özdemir, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun destekleri ile Türkiye Yıldızlar Karakucak Güreş Şampiyonası Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleştirildi.  Şampiyonaya halkın ilgisi de fazla oldu. 10 kategoride yapılan 14-17 yaş arası Yıldızlar Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Sancaktepe Belediyespor güreşçisi Onur Özdemir, 50 kiloda Türkiye ikincisi oldu.  Şampiyonada 42 kilo olmasına rağmen 50 kiloda güreşen Özdemir'in elde ettiği başarı güreş otoriteleri ve güreş severlerin dikkatini çekti.

Yapılan müsabakaların ardından ise dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi. Toplam 20 ilden 238 sporcunun katıldığı ve 10 kategoride yapılan 14-17 yaş arası Yıldızlar Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım halinde birinciliği Kahramanmaraş, ikinciliği Çorum ve üçüncülüğü Mersinli güreşçiler elde etti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3