Kalp krizi geçiren japon futbolcu öldü

Naoki Matsuda'nın hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren japon futbolcu öldü

Naoki Matsuda'nın hayatını kaybetti

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kalp krizi geçiren japon futbolcu öldü

2 gün önce takımının yaptığı antrenmanda kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Japon milli futbolcu Naoki Matsuda'nın hayatını kaybettiği bildirildi.

Japonya Mili Takımı'nın formasını 40 kez giyme başarısı gösteren 34 yaşındaki savunma oyucusu Naoki Matsuda, geçirdiği kalp krizinin ardından yaşama veda etti. Takımı Matsumoto Yamaga'nın antrenmanında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Matsuda, kalp krizi teşhisiyle 2 gündür hastanede tutuluyordu. Japon futbolunun son dönemdeki en önemli figürlerinden olan Matsuda 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde A Milli Takım'a karşı da forma giymişti. Bu arada FIFA Başkanı Sepp Blatter, Japonya Futbol Federasyonu Başkanı Junji Ogura'ya başsağlığı ve taziye mesajı gönderdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72