Kadıköy Genç Takımı atakta

Seri C Genç Asya 2. grupta mücadele eden ve grubunda 1.olan Kadıköy...

Kadıköy Genç Takımı atakta

Seri C Genç Asya 2. grupta mücadele eden ve grubunda 1.olan Kadıköy...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kadıköy Genç Takımı atakta

Seri C Genç Asya 2. grupta mücadele eden ve grubunda 1.olan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda Asistanbul ile karşılaştı.

Maçın ilk 5 dakikasında dengesiz bir oyun oynayan gençler, sonrasında sahada tek takım olarak mücadele etmeye başladı. Tüm oyuncuların süre aldığı maçta, takım oyunu, temposu ve ikili oyunları ile farklı bir görüntü çizen genç erkek takımı, maçı 48-78'lik bir skor ile kazanmayı bildi.

Bu skor ile liderliğini korumaya devam eden genç erkek takımı, yoluna grafiğini yükselterek devam ediyor.  Maçta son 2-3 maçtır form grafiğini ciddi anlamda yükselten Mert Kabakçı, Mehmet Türkmen ve Kaan Kasapoğlu yine oyunun yıldızlarından oldu. Sezon başında belinden ameliyat olan ve takıma ancak yeni katılan İlker Sensun ise eski formunu aratmıyor.

Son maçta, ayak bileğinden sakatlığı devam eden Ata Sel ise kadroya alınmadı. 2009 yılından bu yana Kadıköy Gençlik Spor Kulübü ismi ile hizmet veren kulüp, profesyonel antrenör kadrosu, modern yapısı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, laik, modern hayat görüşü ile yaratmayı, yenilemeyi ve yenilenmeyi seven yapısı ile  basketbol ve voleybol severlere hizmet veriyor.

Tamamı en az 1 yabancı dil bilen, ulusal ve uluslar arası eğitim programlarına katılarak kendini yenileyen, geliştiren, üniversite mezunu, tamamı TBF (Türkiye Basketbol Federasyonu ) ve TVF ( Türkiye Voleybol Federasyonu) tarafından antrenör lisansına sahip eğitmen koçlar ile gençler başarıdan başarıya koşuyor.           

 

 Haber: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3