İKAD'DAN MUHTEŞEM BAŞARI

İKAD'DAN MUHTEŞEM BAŞARI

26 Şubat 2013 Salı 11:17
İKAD'DAN MUHTEŞEM BAŞARI

İstanbul Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan WSKU Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'nda İKAD müthiş bir performans sergiledi. Milli sporcularımızdan Alpaslan Yamanoğlu Dünya Şampiyonu oldu.

 İstanbul Karateciler Derneği (İKAD) yine bir şampiyonaya imza attı. İKAD sporcuları Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan WSKU Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'nda başarılarıyla dikkat çekti. Şampiyonanın en dikkat çeken ismi ise Alpaslan Yamaoğlu oldu. Milli sporculardan Yamanoğlu kendi kilosunda Dünya şampiyonu oldu.

Ayrıca takım müsabakalarında İstanbul Karateciler Derneği (İKAD) komite takımı olarak Dünya şampiyonluk kupasın Ümraniye'ye getirdi. İKAD As Başkanı ve antrenörü Hayrullah Yamanoğlu, Şampiyona boyunca kafilemizin araç tahsisini sağlayan Ümraniye belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ettiğini söyleyerek, başarılarının devamının geleceğini söyledi.  

""

WSKU DÜNYA ŞAMPİYONASI 2012 İSTANBUL
Alpaslan Yamanoğlu (bireysel şampiyon ve takım şampiyonu), Sadrettin Çolak (takım şampiyonu), Nadir Söğüt (takım şampiyonu), Harun Durdağı (bireysel ikinci), Fatma Gül Topdemir (biriysel ikinci), Aysun Demir (Bireysel üçüncü), Yasemin Keskin (Bireysel üçüncü)





Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3