İKAD, yine madalyalarla geri dönmeyi başardı

18. uluslararası Pamukkale karate şampiyonası Denizli'de yapılırken, İKAD...

İKAD, yine madalyalarla geri dönmeyi başardı

18. uluslararası Pamukkale karate şampiyonası Denizli'de yapılırken, İKAD...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İKAD, yine madalyalarla geri dönmeyi başardı

18. uluslararası Pamukkale karate şampiyonası Denizli'de yapılırken, İKAD sporcuları 4 altın, 1 gümüş ve 3 bronz alarak turnuvaya damgasını vurdu.  Turnuvaya 12 sporcu götüren İKAD, 4 altın 1 gümüş 3 bronz madalya alarak turnuvada başarılarına yenisini ekledi. Özellikle takım müsabakalarında İKAD kata erkek takımı turnuvada 2. oldu. Büyük erkekler takım kumite müsabakasında İKAD Spor Kulübü Adana, Türkmenistan ve Denizli illeri takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Bu şampiyonayla ilgili görüşlerine başvurduğumuz İKAD Spor Kulübü Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu,  bu turnuvaların önemine değindi. Yamanoğlu; Dünya ve Avrupa şampiyonalarına daha tecrübeli ve hazır sporcular yetiştirmek için bu turnuvalara katıldık. Sporcularımı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum şeklinde konuştu.

Yamanoğlu; Önce İstanbul şampiyonasına, ardından bir hafta sonra Eskişehir'de yapılan Türkiye şampiyonasına ve sonra Denizli'de yapılan Pamukkale şampiyonasına ilçemizin bütün sporcularının getirilip götürülmesi hususunda araç tahsisi konusunda yardımlarını esirgemeyen Başkan Hasan Can'a teşekkür ediyorumdedi.

İKAD sporcuları, Sakarya'da 17 ülkenin katıldığı Uluslararası 1. Sakarya Open Turnuvası'ndan başarıyla döndü. Şampiyonaya 4 sporcuyla katılan İKAD, 3 madalya ile dönerek kalitesini ortaya koydu. İKAD As Başkanı ve Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu'nun oğlu, Alparslan Yamanoğlu şampiyonada ümitler kategorisinde 70 kg'da altın madalya kazandı.

 İKAD İkinci Başkanı Sabri Bağış; En büyük hedefimiz Konya'daki milli takım seçmelerine birinci sıradan girmek. Kasım ayında Malezya'da yapılacak dünya şampiyonasında Türk Milli Takımı'nı 70 kg'da temsil edecek Alparslan Yamanoğlu'nun  madalya ile dönmesi şeklinde konuştu.

İKAD'ın Ümraniye'den milli takıma yeni sporcular kazandırdığını ifade eden Sabri Bağış; Yeni, gözde sporcumuz Alparslan Yamanoğlu'nu milli takıma kazandırmak üzereyiz. İKAD Başkanı Hilmi Kaplan, As Başkanı ve Antrenör Hayrullah Yamanoğlu ve İKAD yönetimi olarak tam kadroyla Konya'ya çıkarma yapacağız dedi..

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3