İKAD Spor Kulübü, geleceğin sporcularını ...

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye ve Dünya Karate şampiyonluğu...

İKAD Spor Kulübü, geleceğin sporcularını ...

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye ve Dünya Karate şampiyonluğu...

19 Haziran 2014 Perşembe 14:37
İKAD Spor Kulübü, geleceğin sporcularını ...

Yetiştirdiği öğrencilerden İstanbul, Türkiye ve Dünya Karate şampiyonluğu dereceleri alan İKAD Spor Kulübü geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

İKAD Spor Kulübü Türk sporu ve karatesine yetiştirdiği gençlerle hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye ve Dünya şampiyonalarında karate alanında dereceleri olan Spor Kulübü yeni yetiştirdiği gençlerle Türkiye'nin adını tüm dünyada duyurmayı hedefliyor. İKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu ve Antrenör İdris Kaptan, yapılan kuşak sınavında başarılı öğrencileri bir üst kuşağa geçirerek diplomalarını verdi.

""

"Türk Sporu'nun geleceği emin ellerdedir"

İKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Antrenörü Hayrullah Yamanoğlu, "Türk Sporu'nun geleceği emin ellerdedir" dedi. Yamanoğlu; "Uzun yıllardır karate sporunu çocuklarımızı gençlerimize sevdirmeye çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'mizin adını uluslararası platformlara taşımanın verdiği gurur ile yeni genç sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu konuda bize destekleri olan başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda da adını sıkça duyacağınız İKAD Spor Kulübü başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir" dedi.

 

Son Güncelleme: 19.06.2014 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3