Hırvatlar'ı Devirdik

Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan'ı 1-0 Yendi

Hırvatlar'ı Devirdik

Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye, Hırvatistan'ı 1-0 Yendi

05 Eylül 2017 Salı 23:42
Hırvatlar'ı Devirdik

2018 Dünya Kupası'nda A Milli Futbol Takımımız, konuk ettiği HırvatistanCenk Tosun'un tek golüyle 1-0 mağlup etti.

Ukrayna yenilgisiyle büyük yar aldığımız grupta Dünya Kupası umutlarımız yeniden canlandı! Milliler, Hırvatistan'ı Cenk Tosun'un golüyle 1-0 yenerken; İzlanda da Ukrayna'yı devirince grupta kartlar yeniden dağıtıldı.

Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nun 8. haftasında A Milli Futbol Takımımız, Hırvatistan’ı 1-0 mağlup etti. Eskişehir Stadı’nda oynanan mücadelede galibiyet golümüz Cenk Tosun’dan geldi.

Başa baş geçen ilk yarının başında Hırvatistan iki kere tehlikeli geldi. Cenk Tosun ise 11. dakikada gole çok yaklaştı ancak alt pas içinden top auta gitti!

75. dakikada gelen gole kadar tek isabetli şutumuz olan maçta Oğuzhan Özyakup’un sert şutunu Subasic kontrol edemedi. Topu yumruklayan Hırvat kalecinin hatasını Cenk Tosunm topu önünde bularak golle değerlendirdi.

Geride kalan dakikalarda kontrollü oyumuz sonrasında 3 puanı hanemize yazdırdık!

Ukrayna yenilgisiyle bozulan moraller bu galibiyetle yerine gelirken, Ay-Yıldızlılar 14 puana yükseldi. İzlanda da Ukrayna’yı sahasında mağlup ederek 16 puana yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72