Hedef Malezya'daki şampiyona

Hedef Malezya'daki şampiyona

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hedef Malezya'daki şampiyona
Hafta sonu Malezya'da başlayacak Dünya Karate Şampiyonası'na katılan milli  sporcumuz Alpaslan Yamanoğlu'nun ülkeye madalya ile dönmesi bekleniyor.

 

Karatede bu sene büyük bir çıkış yakalayan Alpaslan yamanoğlu, şimdide Dünya Şampiyonasında bu başarısını perçinlemek istiyor. Katıldığı son turnuva ve şampiyonaların tümünde derece yapan Yamanoğlu'nun Malazya'da yapılacak Dünya Karate Şampiyonası'nda da bu başarısını tekrarlanması bekleniyor.

70 kiloda mücadele edecek olan Ümraniyeli milli sporcu Yamanoğlu ilk maçına Pazar günü çıkacak. Şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiren Alpaslan Yamaoğlu milli takımın güvendiği sporcularından birisi.

Sporcunun antrenörü ve aynı zamanda babası olan Hayrullah Yamanoğlu ise ayrı bir heyecan yaşıyor. Alpaslan'dan derece beklediğini söyleyen Hayrullah Yamanoğlu, “iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bu sene iyi bir çıkış yakaladı zaten, umarım bu çıkışı Dünya Şampiyonası'nda da sürdürür. Kendisiyle gurur duyuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3