Haydi çocuklar yelkene

Kartal Belediyesi'nin ücretsiz yelken yaz okulu 27 Haziran'da başlıyor.

Haydi çocuklar yelkene

Kartal Belediyesi'nin ücretsiz yelken yaz okulu 27 Haziran'da başlıyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Haydi çocuklar yelkene


Kartal Belediyesi'nin 'Haydi Çocuklar Yelkene' projesi kapsamında ücretsiz yelken yaz okulu 27 Haziran'da başlıyor.

‘Haydi Çocuklar Yelkene' projesiyle Kartallı çocukları deniz, rüzgâr ve yelken ile tanıştıran Kartal Belediyesi, 8-12 yaş grubundaki öğrencilere, emniyetli ve eğlenceli şekilde ücretsiz olarak yelken sporunu öğretmeyi planlıyor.  Ayrıca kulüp kurslara katılan öğrencilerle sertifikalı yelkenciler yetiştirilecek.

Kartal Belediyesi'nin, Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü ile birlikte yürüttüğü ‘Haydi Çocuklar Yelkene' projesi, yaz sezonu boyunca 3 dönem tekrarlanarak, 28 Haziran Pazartesi başlayıp 26 Ağustos Cuma günü sona erecek. Kurslarda her dönem 20 kişiden oluşan kayıtlı öğrenciler ücretsiz olarak eğitim alacak.

Maksimum 48 kg ve yüzme bilen çocuklardan seçilecek olan öğrencilere yönelik yapılacak olan kurslar, hafta içi her gün 9:00 ile 12:30 saatleri arasında teorik ve pratik olarak yapılacak. Kurslar kapsamında öğrencilere, doğanın gücünü bilgi ve beceriyle birleştirip yelkenli teknenin sevk ve idaresiyle, teknik ve taktikle hedefe ulaşılması öğretilecek. Öğrenciler kurslar sayesinde yardımlaşmanın, paylaşmanın, özgüven ediminin ve doğaya uyumun farkındalığına ulaşacak.

Kartal'da ikamet eden ve eğitim gören öğrencilerin kayıt başvurularında öncelik sağlanacağı kurslarda, her dönemde 20 olmak üzere toplam 60 kursiyerin kaydı yapılacak. Kayıtlar en küçük adaydan başlatılarak sıralandırılacak.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72