Haldun Alagaş’ta boks şöleni yaşandı

Kadıköy Boks Kulübü Başkanı Serdar Avcı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen İstanbul Boks Gecesi’ne dünyanın dört bir köşesinden katılan boksörler muhteşem maçlara imza attı.

Haldun Alagaş’ta boks şöleni yaşandı

Kadıköy Boks Kulübü Başkanı Serdar Avcı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen İstanbul Boks Gecesi’ne dünyanın dört bir köşesinden katılan boksörler muhteşem maçlara imza attı.

30 Ocak 2018 Salı 11:20
Haldun Alagaş’ta boks şöleni yaşandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şafak Elektrik’in katkılarıyla ringe çıkan milliler tarih yazdı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalar arasında özellikle Tarık Sözer, gösterdiği muhteşem performansıyla izleyenleri adeta büyüledi. Tüm karşılaşma boyunca Hırvat rakibine ağır darbeler indiren milli boksör, adeta bir boks resitali sergiledi. Ringde rakibine oranla üstün bir performans gösteren Sözer, boks otoritelerinden de tam not aldı. Tarık Sözer, karşılaşmanın ardından basın danışmanı Vedat Alyaz’a yaptığı açıklamada, hedefinin amatördeki başarılarına profesyonelde de ulaşmak olduğunu ve Türkiye’yi dünyanın zirvesinde temsil etmek istediğini bildirdi.

Efkan Zeytinoğlu adeta şov yaptı

Muhteşem bir maç çıkaran Efkan Zeytinoğlu’nun teknik ve sert yumrukları izleyenlerden alkış aldı. Tüm müsabaka boyunca rakibine oranla çok üstün bir performans sergileyen Zeytinoğlu, asıl hedefinin dünyaya açılarak profesyonel anlamda Türkiye’yi temsil etmek olduğunu vurguladı. Bu uğurda daha fazla çalışacağını belirten boksör, önümüzdeki aylarda daha büyük maçlara çıkmaya hazırlandığını da belirtti.

Gülsüm Tatar da İranlı rakibini üç masa hakeminin ortak kararıyla yenmeyi başardı. Ümraniye’deki Haldun Alagaş Spor Tesisleri’nde ringe çıkan diğer milli sporculardan Adem Kılıççı ve Adem Bozkurt ise dostluk maçı yaparak izleyenlere güzel anlar yaşattı.
 

Serdar Avcı: "Organizasyonlarımız devam edecek"

Türkiye’de profesyonel boksu kurarak dünyaya açılmak istediklerini vurgulayan Kadıköy Boks Kulübü Başkanı ve gecenin promotörü Serdar Avcı, "Dünyada profesyonel boks büyük bir ilgiyle izleniyor. Ülkemiz bu alanda çok zayıf. Bu açığı kapatarak dünya ringlerinde boksörlerimizi sergileyerek ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu doğrultuda hem Kadiköy Boks Kulübü’nü dünya standartlarında malzeme ve çalışma imkanlarına kavuşturduk ve hem de dünya standartlarında galalar düzenlemeye başladık. Bize biraz zaman ve destek lazım. Bunlar olursa önümüzdeki yıllarda dünyanın zirvesinde mücadelelere çıkacağız" dedi.

Galanın basın danışmanı Vedat Alyaz da ilgiden memnun olduklarını vurgulayarak, "Salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler müthiş bir gece yaşadılar. Ülkemizde müthiş potansiyele sahip gençlerimiz var. Bunların mutlaka desteklenerek dışarıya açılmalarını sağlamalı ve ülkemizin tanıtımını yapmalarına katkı sağlamalarına yardımcı olmalıyız. Uluslararası medyada çıkan haberlerde İstanbul Boks Gecesi’nin çok beğenildiği ve Türkiye’deki profesyonel boks potansiyeline dikkat çekildiğini de gözledik" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72