Girnespor'dan Başkan'a jest

Girnespor'dan Başkan'a jest

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Girnespor'dan Başkan'a jest

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, spora destek vermeye devam ediyor. Girne Mahallesi Muhtarı ve Girnespor yöneticilerini kabul eden Belediye Başkanı Zengin, zor şartlarda antrenman yapan genç sporcular için mümkün olan tüm imkânları sağlayacaklarının sözünü verdi. Yirmi yıldır Girne Mahallesinde gençlere spor imkânı sağlamak için seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Girnespor yöneticileri, kendilerine el uzatan ilk belediye başkanı olduğu için Başkan Zengin'e teşekkür ettiler.

Kapalı spor salonu projesinden dolayı Başkan'ı tebrik eden yetkililer, aydınlatması olan ve futbol okulu kurabilecekleri bir saha istediler. Her mahallede yeşil alan oluşturmak için azami çaba sarf ettiklerini belirten Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Size yetecek kadar alanımız varsa hemen çalışmalara başlarız. Kapalı spor salonu projemizin dışında arsası uygun bazı ilçe okullarına da açık veya kapalı spor salonu yapıyoruz. Amacımız, çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda, sporla iç içe yetişmeleri. ” dedi.  Kulüp yöneticileri, Girnespor'un amatör kramponları adına Başkan Zengin'e adının yer aldığı takım forması hediye ettiler.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72