Genç Yetenekler Turnuvada Buluştu

Sultanbeyli Belediyespor tarafından U13 kategorisinde turnuva düzenlendi.

Genç Yetenekler Turnuvada Buluştu

Sultanbeyli Belediyespor tarafından U13 kategorisinde turnuva düzenlendi.

31 Ocak 2019 Perşembe 14:02
Genç Yetenekler Turnuvada Buluştu

Belediyespor U13 klasmanında profesyonel ve amatör takımların katılımıyla turnuva düzenledi. Turnuvaya 8 profesyonel 18 amatör takım katıldı. Turnuva Sultanbeyli Belediyespor Tesisleri'nde 22-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti.

Şampiyon Kartalspor

Kıyasıya mücadelelerin gerçekleştiği turnuvada şampiyon Kartalspor olurken ikinci Halkalı Taştepe Spor, üçüncü ise Kemerburgaz Göktürk Sayar Spor oldu.

Şampiyona Kupasını Başkan Keskin Verdi

Şampiyonluk maçı Halkalı Taştepe Spor ile Kartalspor arasında oynandı. Şampiyon olan Kartalspor'a Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kupasını verdi. Başkan Keskin turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede katılan takımlara teşekkür etti. Sultanbeyli'nin sporda başarılar elde ettiğini vurgulayan Başkan Keskin, "Gençlerimize her alanda yatırım yapmaya çalışıyoruz. İlçemize kazandırdığımız spor tesislerimizle gençlerimize hizmet ediyoruz. Turnuvada keyifli maçlar gerçekleşti. Tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3