Futsal Turnuvası ile seslerini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası...

Futsal Turnuvası ile seslerini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası...

01 Temmuz 2014 Salı 14:58
Futsal Turnuvası ile seslerini duyurdu

İşitme Engelliler Futsal Turnuvası ile seslerini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası İşitme Engelliler Futsal Turnuvası” Fatih Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Engelliler Müdürlüğü koordinasyonunda, Spor AŞ ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Uluslararası İşitme Engelliler Futsal Turnuvası”na Türkiye, Bulgaristan, Tunus, Yunanistan, Makedonya, İsveç, Romanya, Arnavutluk’tan katılan takımlar, iki gün boyunca finale isimlerini yazdırmak için ter döktüler.

Turnuva boyunca İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İBB Engelliler Müdürü Bekir Köksal, Spor AŞ Organizasyon Müdürü Deniz Adar ile Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve Uluslararası İlişkiler Başkanı Akif  Küçük sporcuları yalnız bırakmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Fatih Spor Kompleksi’nde dört grupta eleme usulüyle oynanan müsabakaların ardından finale isimlerini yazmayı başaran takımlar, arasındaki final müsabakası oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

8 ülkeden,16 takımda 180 sporcunun katıldığı turnuvanın final müsabakalarında erkeklerde Bulgaristan takımı MFC Hopes Sofia Kulübü’nü yenen İstanbul Aksaray Sağır ve Gençlik Spor Kulübü şampiyon olmayı başarırken, Makedonya temsilcisi SDG Slobodaise üçüncü sırada yer aldı. Bayanlar kategorisinde ise İstanbul Aksaray Sağır ve Gençlik Spor Kulübü birinci, İsveç temsilcisi The Wiking Womens ikinci, İstanbul Aksaray Sağır ve Gençlik Spor Derneği ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72