Futbol turnuvası nefesleri kesti

Çorum Kargı İlçesi Çobanlılar Köyü'nün düzenlemiş olduğu 2. halı saha futbol....

Futbol turnuvası nefesleri kesti

Çorum Kargı İlçesi Çobanlılar Köyü'nün düzenlemiş olduğu 2. halı saha futbol....

03 Mayıs 2014 Cumartesi 16:05
Futbol turnuvası nefesleri kesti

ÇOBDER’in düzenlediği futbol turnuvası nefesleri kesti

Çorum Kargı İlçesi Çobanlılar Köyü’nün düzenlemiş olduğu 2. halı saha futbol turnuvasının final karşılaşması süper lig maçlarını aratmadı.  Toplam 19 takımlı turnuvada finale yükselen Çamolukspor ve Kuzubaşoğluspor arasındakı mücadele nefesleri kesti.

Final maçında, AK Parti Çorum Milletvekilleri; Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı’nın yanı sıra İstanbul Milletvekili Erol Kaya da tribündeki yerini aldı. Büyük coşku ve heyecana sahne olan turnuva izleyenlere seyir zevki verdi.

Çorumlu futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen Kuzubaşoğluspor’u 2-1 yenen Çamolukspor kazandı. Böylelikle kupayı müzesine götüren Çamolukspor’a kupasını Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya verdi.

""

Kupa töreni sonrası gazetemiz Flashaber mikrofonlarına konuşan ÇOBDER Başkanı Mehmet Aydoğanoğlu, Çorumlu vatandaşlara müjdeyi vererek, “Turnuvanın devamı gelecek” dedi.Aydoğanoğlu yaptığı açıklamada; ”Geçen sene turnuvaya çok büyük bir rağbet vardı. Aynı köyden birbirini tanımayan gençler bu etkinlik sayesinde birbirlerini tanımış oldu. 20’ye yakın dernek bize destek veriyor. Bu yıl da turnuva çok renkli geçti. Bakın tribünler tıklım tıklım dolu. ÇOBDER spor haricinde farklı sosyal etkinlikleri de bulunuyor” dedi.

Derneğin Basın Yayın sorumlusu Bekir Karaboğa ise Gazetemiz Flashaber’e ilgisinden dolayı teşekkür etti.

""

Son Güncelleme: 03.05.2014 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72