Fenerbahçe'ye 2+1 yıl men!

Fenerbahçe'ye Avrupa Kupaları'ndan 2+1 yıl men cezası verildi.

Fenerbahçe'ye 2+1 yıl men!

Fenerbahçe'ye Avrupa Kupaları'ndan 2+1 yıl men cezası verildi.

26 Haziran 2013 Çarşamba 10:51
Fenerbahçe'ye 2+1 yıl men!

Fenerbahçe'ye Avrupa Kupaları'ndan 2+1 yıl men cezası verildi.

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe'ye 2+1 yıl Avrupa müsabakalarından men cezası geldi.

FENERBAHÇE, UEFA TAHKİM KURULUNA BAŞVURACAK

İSTANBUL (İHA) - Fenerbahçe, UEFA Disiplin kurulunun vermiş olduğu ceza hakkında açıklama yaptı.
Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün 22 Haziran 2013, Cumartesi günü UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu’nda verdiği savunmaya dair UEFA’nın kararı şu şekildedir; Takımımızın, UEFA müsabakalarına katılmaya hak kazandığı, önümüzdeki 3 sezon UEFA müsabakalarından men edilmesine, bahsi geçen cezaya ait 3. sezonun ise 5 yıl süreyle ertelenmesine, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Yöneticilerimiz Sayın İlhan Ekşioğlu ve Sayın Şekip Mosturoğlu, Altyapı Koordinatörümüz Sayın Cemil Turan ve eski Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım için Disiplin Müfettişinden ek rapor alınmasına karar verilmiştir. Kulübümüz, verilen karar üzerine yasal süre içinde UEFA Tahkim Kurulu’na başvuracaktır" denildi.

UEFA TAHKİM KURULU KARARLARINI SİTESİNDEN DUYURDU

UEFA Disiplin Kurulu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Steaua Bükreş hakkındaki kararlarını açıkladı. UEFA Disiplin Kurulu Beşiktaş'a 1 yıl men cezası verilirken, Fenerbahçe kulübe ise 1 yılı ertelemeli 3 yıl ceza verildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Beşiktaş 2013/2014 UEFA Avrupa Kupası'nda yer almayacak. Fenerbahçe 2013/14 sezonu Şampiyonlar Ligi Kupası da dahil katılmaya hak kazandığı önümüzdeki 3 UEFA kulüp müsabakasında yer alamayacak. 3. sezon için verilen ceza 5 yıl gözetim altında tutulacak takım için şartlı olarak ertelenecek. Romanya temsilcisi Steaua Bükreş'e ise 5 yıl gözetim altında tutulacak" denildi.

Son Güncelleme: 26.06.2013 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72