En Uzun Gecede Kıyasıya Yarıştılar

En Uzun Gecede Kıyasıya Yarıştılar

27 Aralık 2018 Perşembe 11:47
En Uzun Gecede Kıyasıya Yarıştılar

Çekmeköy ormanları en uzun gece koşusuna ev sahipliği yaptı. Yılın en uzun gecesi Çekmeköy’de macera dolu bir yarışla geçti. Çekmeköy Belediyesi ve Uzunetap tarafından gerçekleştirilen, yüzlerce sporcunun katıldığı “En Uzun Gecede Koş ya da Pedalla” yarışına bu yıl da Taşdelen Mesire Alanı ev sahipliği yaptı. Koşu ya da bisiklet olmak üzere iki farklı dalda eşzamanlı olarak gerçekleşen yarış; koşu 8 km, koşu 20 km, ultra maraton 60 km ve bisiklet 20 km olmak üzere 4 ayrı kategoride yapıldı.

Karanlık ormanda başlarına ve ayak bileklerine taktıkları ışıklarla yollarını bulmaya çalışan yarışmacılara her 100 metrede bir asılan fosforlu bezler yön gösterdi. Belirli aralıklarda bulunan kontrol noktalarında yiyecek- içecek takviyesi yapıldı.

Soğuk havanın yanı sıra zorlu parkurda mücadele eden sporcular başlangıç alanında kurulan alanda doyasıya eğlendi. Sporcular; yakılan ateş etrafında ısınırken, sıcak çaylarını yudumlayıp bando eşliğinde dans edip doyasıya eğlendiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3