Dünya Şampiyonu takıma ilk tebrik Vali Mutlu'dan

Fransa'daki turnuvaya katılmadan önce İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ...

Dünya Şampiyonu takıma ilk tebrik Vali Mutlu'dan

Fransa'daki turnuvaya katılmadan önce İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ...

24 Nisan 2013 Çarşamba 09:40
Dünya Şampiyonu takıma ilk tebrik Vali Mutlu'dan

 

Kadıköy Ticaret Lisesi Vali Mutlu’ya verdiği sözü tuttu

Dünya Şampiyonu takıma

ilk tebrik Vali Mutlu’dan

 

Fransa’daki turnuvaya katılmadan önce İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret ederek, şampiyonluk sözü veren Kadıköy Ticaret Lisesi Futbol Takımı, Alman rakibini yenerek şampiyon oldu. Vali Mutlu, şampiyonluk maçının ardından oyuncu ve antrenörlerimizi arayarak şampiyonluk coşkularına ortak oldu.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda Alman rakibini yenerek, Dünya Şampiyonu olan Kadıköy Ticaret Lisesi oyuncularını ve antrenörlerini kutlayarak, tüm ekibin şampiyonluk coşkusunu ortak oldu.

 

Oyuncular turnuvadan kısa bir süre önce "Türkiye Şampiyonu" ünvanı ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu`yu makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sözü vermişlerdi. 14 nisan`da başlayan turnuvada daha ilk günden 15-0`lık Çin galibiyeti ile rakiplerine gözdağı veren ekibimiz, turnuva boyunca sürdürdüğü etkili futbolunu final maçında da gösterdi ve namağlup Almanya ile yaptığı şampiyonluk maçını penaltılar sonunda kazanarak `Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonu`oldu.

 

Yenilmezleri yenen şampiyon

 

Takımımız turnuva boyunca gösterdiği üstün performans, `Fair Play` ruhuna uygun mücadelesi ile olduğu kadar turnuvanın favorilerinden namağlup takımlar Güney Afrika, ev sahibi Fransa ve finalde de Almanya`yı yenerek bu takımları turnuva boyunca yenen tek takım oldu.

 

Gurbette büyük coşku

 

 Başta Bordeaux şehrinde yaşayan gurbetçilerimiz olmak üzere yakın yerlerden ekibimizi desteklemek için maçın oynanacağı Stade Bordelais`e akın eden binlerce taraftarımız takımımızın şampiyon olmasıyla büyük bir gurur yaşadılar. "Dünya Şampiyonluğu" ile oyuncular hem sözlerini tutmuş oldular hem de bir ilki gerçekleştirerek Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonu olan ilk "Türk Takımı" oldu. Daha önce turnuvada elde ettiğimiz en iyi derece dünya üçüncülüğüydü.

 

Son Güncelleme: 24.04.2013 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72