Deus Santos Dede Eskişehir'de

Dede, Eskişehirspor'da

Deus Santos Dede Eskişehir'de

Dede, Eskişehirspor'da

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Deus Santos Dede Eskişehir'de

Dede, Eskişehirspor'da

Breziya'lı futbolcu Leonardo de Deus Santos (Dede) Eskişehirspor'a transfer oldu.

Uerdingen maçını da seyreden Dede, Başkan Halil Ünal ile birlikte kendisini 2+1 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

İmza sırasında kısa bir konuşma yapan Dede, "Başkanın alakası ve eski hocam Skibbe'nin de isteğiyle Eskişehirsporlu oldum. Bu transferden çok memnunum. Eskişehirspor'un çok sıradışı bir kadrosu var. Ben de büyük hedefler peşinde olan Eskişehirspor'a katkıda bulunacağım" dedi.

Başkan Halil Ünal da dünyaca tanınan ve takdir edilen bir starı Eskişehirspor'a kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, "Uzun süre oynadığı Dortmund'dan ayrılırken taraftarlarının inanmak istemediği Dede artık ESES'li oldu. Biz inanıyoruz ki zaten amacı en üst sıralar olan Eskişehirspor, Dede ile gücüne güç kattı. Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Futbola Atletico Minerio takımında başlayan Dede, uzun yıllar Borussia Dortmunt'da görev alarak, dünya starları arasına girdi. 1978 doğumlu futbolcu 1.76 boyunda ve sol kanat/sol bek mevkiilerinde oynuyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72