Denizli Beşiktaş'a dönüyor!

Havutçu'nun sözleşmesinin tek taraflı feshedilecek

Denizli Beşiktaş'a dönüyor!

Havutçu'nun sözleşmesinin tek taraflı feshedilecek

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Denizli Beşiktaş'a dönüyor!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun sözleşmesinin tek taraflı feshedileceği öne sürülürken, Siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktörünü bulduğu iddia edildi.

"1903haber.net" sitesinin haberine göre Beşiktaş yönetimi, şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve tahminlere göre en az 6 ay sonra mahkemeye çıkabilecek olan Tayfur Havutçu'nun boşluğunu Mustafa Denizli ile doldurdu.

Haberde şu ifadelere yer verildi:
"Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli ile prensipte anlaşma sağladı. Beşiktaş, Tayfur Havutçu'nun futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmasıyla eski teknik direktörü Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına vardı. Birkaç gün içinde Mustafa Denizli ile resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi."

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3