Çekmeköyspor havaya girdi ( 2 – 1)

Çekmeköyspor sahasında konuk ettiği Albayrakspor karşısında 2-1 galip...

Çekmeköyspor havaya girdi ( 2 – 1)

Çekmeköyspor sahasında konuk ettiği Albayrakspor karşısında 2-1 galip...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköyspor havaya girdi ( 2 – 1)

Çekmeköyspor sahasında konuk ettiği Albayrakspor karşısında 2-1 galip gelerek zirveye göz kırptı. Baştan sona heyecan içinde geçen maçta Çekmeköyspor güzel bir oyun ortaya koydu.  

 

Çekmeköyspor grubunda çıktığı 3. Maçında 3 puan alarak üst sıralara çıktı. Albayrak galibiyetiyle puanını 6'ya çıkaran Çekmeköy ekibi oynadığı oyunla da göz doldurdu.

Karşılaşmaya gelince; Albayrak gol ile başladı. Kullanılan bir serbest vuruşta ileri çıkan Albayrak stoperi Engin Polat, kafa vuruşu ile Çekmeköy kalecisi Mesut'u mağlup etti (yukarıdaki fotoğraf). Mücadele dozu yüksek, ancak pozisyon sayısı az olan ilk yarının 17.dakikasında Okan'ın soldan kullandığı köşe atışında bu kez Çekmeköy stoperi Tolga Öztürk'ün kafası tabelaya eşitliği getirdi: 1-1. Orta alanda geçen mücadelede, 40. dakikada Albayrak hücum elemanları ardı ardına uygun pozisyonlardan faydalanamayınca ilk devre eşitlikle son erdi.

 

Çekmeköy ikinci yarıda açıldı

 

İkinci devre mücadele açısından ilk devrenin kopyası gibi başladı. 52. dakikada Albayrak savunmasından Adem'in, ceza alanında elinden seken topu hakem Serhat Ürkmez çapma olarak değerlendirince Çekmeköy'den yoğun itirazlar geldi. 60. dakikada Albayrak serbest vuruşunda kaleci Mesut köşeden topu çıkarmayı başardı. 69. dakikada ise Sonat'ın sağdan çizgiye inerek kestiği top ile ön direkte buluşan Yakup Alkan kafa ile ikinci Çekmeköy golünü kaydetti (yukarıdaki fotoğraf).

 

Gol sonrasında daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Çekmeköy, hızlı akınlar ile gol aradı. Zaman zaman sertleşen oyunda hakem Ürkmez'in kararlarına her iki taraf da, ancak daha yoğun olarak Albayrak'tan tepkiler geldi. Yine bir itiraz sonrası Albayrak yardımcı antrenörü tribüne gönderildi. Karşılaşmanın kalan süresinde Yakup'un uygun bir pozisyonda kalecinin üzerinden aşırttığı top yandan dışarı çıktı. Maçın sonlarında Yakup'un kafa vuruşunu Albayrak kalecisi Serkan mükemmel bir refleks ile çıkarttı. Karambolde Fatih topu ağlarla buluşturduysa da hakem Ürkmez faul gerekçesi ile golü geçerli saymadı. Karşılaşma 2-1 Çekmeköy üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Çekmeköy 5. girdiği haftayı bir sıra yükselerek 4. olarak tamamladı. Albayrak ise iki sıra gerileyerek 9.lukta yer aldı. Çekmeköy 4.haftada Gümüşsuyu deplasmanına çıkarken, Albayrak ise evinde İstanbul Bayburt'u konuk edecek.

STAT: Dudullu
HAKEMLER: Serhat Ürkmez, Turgay Akpınar, Onur Çakır
ÇEKMEKÖY: Mesut, Sonat, Sefa, Mustafa Baş (90' Mustafa Başkaya),Tolga, Baran, Okan, Erdal, Yakup (90' Yusuf), Burhan (61' Fatih), Özkan
TEKNİK SORUMLU: Aziz Bulkur
ALBAYRAK: Serkan, Bayram, Erdi, Engin, Adem Ören, Muzaffer (74' Baturman), İsmail (65' Şaban), Samet (69' Tacettin), Erkan, Adem Tüzel, Zülküf
TEKNİK SORUMLU: Naki Yıldız
GOLLER: 17' Tolga, 69' Yakup // 4' Engin

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72