Çekmeköyspor Bakırköy'e acımadı (0 – 1)

Süper Amatör Küme 6.Grupta ilk haftayı puansız geçen iki takımın zorlu 3...

Çekmeköyspor Bakırköy'e acımadı (0 – 1)

Süper Amatör Küme 6.Grupta ilk haftayı puansız geçen iki takımın zorlu 3...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköyspor Bakırköy'e acımadı (0 – 1)

Süper Amatör Küme 6.Grupta ilk haftayı puansız geçen iki takımın zorlu 3 puan mücadelesinde sahadan istediğini alarak ayrılan taraf Çekmeköyspor oldu.

Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan maçta Bakırköyspor'un konuğu olan Çekmeköyspor baskılı oynadığı maçta rakibini 55. dakikada Burhan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Bakırköyspor, bu sonuçla Çekmeköy'den sonra evinde de haftayı puansız geçerek kötü gidişine dur diyemedi. Rakibi önünde bir çok net pozisyondan yararlanamayan Çekmeköy savunmada da rakibine önemli bir fırsat vermeyerek defansif anlamda da iyi bir oyun ortaya koydu.

Bu sonuçla 3 puanla tanışan Çekmeköyspor hem moral buldu hem de grubun favorilerinden biri olduğunu ortaya koydu. Bu sene önemli transferler yapan ve grubunda mutlak şampiyonluğu hedefleyen Çekmeköyspor  galibiyet serisini devam ettirmek amacında.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72