ÇEKMEKÖY'DE ALTERNATİF HAFTA SONU KEYFİ

İstanbullular, Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Patika Koşusu”na..

ÇEKMEKÖY'DE ALTERNATİF HAFTA SONU KEYFİ

İstanbullular, Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Patika Koşusu”na..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÇEKMEKÖY'DE ALTERNATİF HAFTA SONU KEYFİ
Bu sene ikincisi düzenlenen “Çekmeköy Patika Koşusu” İstanbullular'ın alternatif hafta sonu aktivitesi oldu. İstanbul'un akciğerleri olan Çekmeköy ormanlarında yapılan yarışa 600'ü kayıtlı, ortalama 400'ü de kayıtsız olmak üzere yaklaşık 1000 kişi katıldı. Harika doğasıyla sporseverlere kucak açan Çekmeköy Ormanı'nda düzenlenen yarış 5km halk koşusu ve 10km deneyimli sporcular şeklinde koşuldu.

Toplam 5.000 TL ödül için yarışan sporcular genel klasman, 18-29 yaş, 30-39 yaş, 40-49 yaş, 50 yaş ve üstü kategorilerinde değerlendirmeye alındı. Yarışmanın sonunda genel klasman kadınlarda milli sporcu Bahar Doğan, genel klasman erkeklerde milli sporcu Aykut Taşdemir ipi göğüsleyerek büyük ödülün sahibi oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel verdi.

Yarışmacılarla birlikte koşuya katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'ün eşsiz doğasının tüm İstanbul hatta Türkiye tarafından tanınmasını amaçladıklarını bu yüzden doğa sporları ile ilgili organizasyonlara önem verdiklerini söyledi.

""

Yarışın başlangıç ve bitiş noktası olarak belirlenen doğa parkta, yarışa çocukları ve köpekleri ile gelen ailelerin yanı sıra 80 yaş üzeri katılımcıların performansı ve makarna partisi nedeniyle renkli görüntüler yaşandı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3