Çekmeköy Alemdağ'a taşınıyor

Çekmeköy, Anadolu yakasında bir ilçe. Önceleri Ümraniye'ye bağlı bir...

Çekmeköy Alemdağ'a taşınıyor

Çekmeköy, Anadolu yakasında bir ilçe. Önceleri Ümraniye'ye bağlı bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy Alemdağ'a taşınıyor
Çekmeköy,  Anadolu yakasında bir ilçe. Önceleri Ümraniye'ye bağlı bir Belediye olan, 2009'da Ömerli, Alemdağ ve Taşdelen Belediyeleri'nin tüzel kişiliklerinin sona ermesi ve bu Belediyelere bağlı 17 mahalle ile 5 köyün katılmasıyla oluşan yeni bir ilçe. Daha doğrusu, yapılaşmanın hızla devam ettiği İstanbul'un yeni ilçelerinden birisi.

Geçtiğimiz sezon ligde, Halide Edip Adıvar ve Çatalca'nın ardından 3. olan ve play-off şansını kaçıran Çekmeköyspor, bu sezon iç saha maçlarını belirli bir süre için Alemdağ Stadı'nda oynayacak.

Çekmeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binasının bağlantı yolları için yapılan çalışmalar nedeniyle, Çekmeköyspor'un sahasının bir bölümü de yola gitti! Çekmeköyspor Kulüp Müdürü Bülent Bey'in yaptığı açıklamaya göre, stat yeni haliyle Ekim ayının ortalarına doğru kulübe teslim edilecekmiş.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72