Can'dan Dudulluspor'a kutlama

Hasan Can Bölgesel Amatör Ligi yükselme grubunda mücadele edecek olan Dudulluspor onuruna bir yemek vererek kutladı.

Can'dan Dudulluspor'a kutlama

Hasan Can Bölgesel Amatör Ligi yükselme grubunda mücadele edecek olan Dudulluspor onuruna bir yemek vererek kutladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Can'dan Dudulluspor'a kutlama

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Bölgesel Amatör Ligi yükselme grubunda mücadele edecek olan Dudulluspor onuruna bir yemek vererek kutladı.

Dudulluspor bilindiği gibi Süper Amatör Lig'de grubunda ilk ikiye girerek bölgesel amatör ligi yükselme grubunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'da bu başarıyı gösteren takım oyuncuları ve yönetim adına bir yemek verdi. Yemekte tüm oyuncu ve yöneticileri tek tek kutlayan Başkan Can aynı başarıyı yükselme grubunda da beklediğini söyledi.

Yemeğin ardından kulübü tanıtan bir sunum sunuldu. Bu sunumda spor tesisi projesiyle ilgili bilgi verildi. Kulübün geleceği açısından son derece önemli olan bu proje Başkan Can tarafından da oldukça beğenildi. Bu projede mevcut kulüp binasının yıkılarak tribün yapılması, tribünün karşısında ise 3 katlı bir spor kompleksinin yapılması bulunuyor. Kulüp Başkanı Ali Yazılı Dudulluspor'un geleceği açısından bu projenin son derece önemli olduğunu ve Belediye Başkanı Hasan Can'ın destek verdiği takdirde bu spor tesislerine başkanın adını vereceklerini söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3