Bolu Beyi'ne Kartal pençesi

Boluspor'u 1-0 mağlup etti ve Bank Asya 1.liginden düşmedi.

Bolu Beyi'ne Kartal pençesi

Boluspor'u 1-0 mağlup etti ve Bank Asya 1.liginden düşmedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bolu Beyi'ne Kartal pençesi

Bank Asya 1.Ligin son ve önemli karşılaşmasında Kartalspor, Karadeniz ekibi Boluspor'u 1-0 mağlup etti ve Bank Asya 1.liginden düşmedi. Güneşli ve güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz, Başkan Öz'ün kızı Zeynep Öz, Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, Meclis Üyesi İmkan Demirci, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor Yönetim Kurulu üyeleri, Karyapsan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Özgün Nas, Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu, Kartursaş Genel Müdürü Hüseyin Çukadar, Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve  İstanbul Yerel Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Kent 34 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vural Dağtekin birlikte izledi.


""

Kartal, Bolu'ya taşındı

Perşembe günü Bolu Koru Otel Tesisleri'nde kampa alınan Kartalspor'un başlattığı ‘Umuda Yolculuk' kervanına yaklaşık Bin Kartalspor taraftarı katıldı. Ayrıca maçın oynanacağı gün Koru Otel'e, kendi özel araçları ile gelen bazı Kartalspor taraftarları futbolculara çiçek  sundular ve başarı dilediler. Maçın oynanacağı günden bir gün önce Bolu'ya gelen ve futbolcuların yanından bir an olsun ayrılmayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yönetim ve teknik heyetle birlikte futbolcuları adeta Boluspor maçına konsantre ettiler.


""

Perdeyi yine Erhan Şentürk açtı

Boluspor-Kartalspor karşılaşmasını yaklaşık 10 bin biletli taraftarın izlediği belirtildi. Karşılaşmaya Bank Asya 1.Liginden düşme stresi yaşayan Kartalspor yine her zaman olduğu gibi çok süratli başladı. Seyirci desteği ile Kartalspor'u sert ve faullü bir oyun sergileyen rakip takım oyuncuları kendi saha ve seyircisinin önünde oynamanın avantajını kendi lehlerine kullanmak istedi. Ne var ki sahadaki 11 Kartal'ın güçlü rakibine gol pozisyonu bile vermedikleri görüldü. Kartalspor'un vefakar taraftarlarının büyük desteğiyle rakip takım yarı alanında gol pozisyonları arayan Kartalspor'un golcü ayakları Erhan Şentürk, Önder Çengel, Savaş Esen, Hamza Gezmiş, Semih Kaya ve Kartalspor'un genç yıldızı Oktay Demircan'ın Boluspor defansını darmadağın  ettikleri dakikalarda Giresunspor maçında da olduğu gibi perdeyi yine Erhan Şertürk açtı. Karşılaşmanın 31. dakikasında topla buluşan Sezer Sezgin'in sol kanattan geliştirdiği atağı rakip takım defansı ancak  Sezer Sezgin'i düşürerek önledi. Ceza vuruşunu duran topların usta ve golcü futbolcusu Erhan Şentürk kullandı ve karşılaşmanın 32. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca  karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


""

Rakibe pozisyon bile vermediler

Karşılaşmanın 32. dakikasında hiç beklemedikleri bir gol ile adeta sarsılan rakip takım oyuncuları karşılaşmanın 2. yarısına çok süratli başladı ve Kartalspor yarı alanını kontrolleri altına aldı. Ne var ki canını dişine katan Kartalspor'un 11 Kartal'ı dalga dalga üstlerine gelen Boluspor'un golcülerine gol pozisyonu bile vermedi. Bunun üzerine taktik değiştiren Bolusporlu futbolcular uzak mesafeden çektikleri sert şutlarla gol atmayı denediler. Yine her karşılaşmada olduğu gibi kalesinde devleşen Kartalspor'un başarılı kalecisi Kaya Tarakçı yüzde yüzlük gol atışlarını nefis plonjonlarla kurtardı veya kornere attı. İlerleyen dakikalarda taraflar başka gol atmaya muvaffak olamayınca karşılaşma 0-1 Kartalspor'un galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğü çalındığında Kartalspor'lu futbolcular sırtlarından formalarını çıkardılar ve bir birlerinin sırtına çıkarak galibiyetlerini ve Bank Asya 1.Ligi'nden düşmemelerini kutladılar. Bu arada aynı sevinç ve coşku tribünlere de yansıdı.  Protokol tribününde karşılaşmayı heyecanla takip eden  Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet  Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartalspor Yönetimi Kurulu Başkanı Binali Aydın ve Kartalspor'lu yöneticiler bir birlerine sarılarak hem Kartalspor'un galibiyetini hem de Bank Asya 1.Ligi'nden son anda düşülmemesini kutladılar. Bu arada Kartalspor'lu bazı yönetim kurulu üyelerinin gözlerinin nemlendiği görüldü. Kartalspor deplasmanda Boluspor'u 0-1 mağlup ederek puanını 34 yaptı. Adanaspor'a 4-1 mağlup olan Ege temsilcisi Altay 31 puanda kaldı ve Bank Asya 1.Ligi'nden düşen üçüncü takım oldu.

YER YERİNDEN OYNADI

Karşılaşmanın ardından Bolu Koru Otel tesislerinin önünde toplanan Kartalspor taraftarları ve futbolcuları taşıyan otobüsler ve bu arada özel araçları ile Bolu'ya gelen Kartalspor gönüllüleri, oluşturulan konvoy eşliğinde Kartal'a hareket ettiler. Bolu Dağı'nda yemek molası verildikten sonra yine konvoy eşliğinde Kartal'a hareket edildi. Konvoy'un Kartal sınırları içine girmesiyle adeta kıyamet koptu. Klakson çalarak ve takımları lehine tezahürat yapan taraftarların Kartal Meydanı'nda karşılanması da çok büyük oldu. Ellerinde yaktıkları meşalelerle karşılanan Kartalspor kafilesi ve futbolcular burada da Boluspor'u yenmenin ve Bank Asya 1. Ligi'nden düşmemenin sevincini bir kez daha birlikte yaşadılar.  Başkan Öz, Kartalspor'un formasını giydi, futbolcularla ve taraftarlarla birlikte Boluspor galibiyetini ve Lig'te kalmanın sevincini birlikte yaşadılar.

""


Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve  İstanbul Yerel Basın Birliği

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Kartalspor Onursal

Başkanı Op. Dr. Altınok Öz.


""

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kent 34 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vural Dağtekin ve  Vatan TV Mustafa Ödübek (05 Mustafa) sohbet ederken.


""


Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız Koru Otel Tesislerinde sohbet ettiler.


""


KARTALSPOR AİLESİ BİR ARADA


""


Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72