Birimler şampiyonu yine Karyapsan

Birimler şampiyonu yine Karyapsan

Birimler şampiyonu yine Karyapsan

Birimler şampiyonu yine Karyapsan

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Birimler şampiyonu yine Karyapsan

Birimler şampiyonu yine Karyapsan

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün bu yıl onbirincisini düzenlediği Birimlerarası Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu geçtiğimiz yılın lideri Karyapsan oldu.

Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Kartal Belediyesi iştirak şirketi olan Karyapsan arasında oynanan final maçında Karyapsan, rakibi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nü 5-3 yenerek 11. Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu oldu. On dört takımın dört hafta süreyle kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Karyapsan ve Mali Hizmetler Müdürlüğü finale çıkmaya hak kazanan takımlar oldu.

""

Kartal Belediyesi Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören futbol turnuvasını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan yardımcıları, danışmanları, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Final maçında karşılaşan iki takım şampiyonluk için ter döktü. Karyapsan karşılaşmanın 7. dakikasında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 24. dakikasında Karyapsan'ın oynadığı etkili oyun ile 2. golü de attı. İlerleyen dakikalar da, rakip takımın savunma hatasından yararlanan Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı gol atarak; ilk yarı Karyapsan'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da takımlar zorlu bir mücadele verdi. Maçın 50. dakikasında Mali Hizmetler Müdürlüğü gol atarak oyunda eşitliği sağladı. 2-2 devam eden müsabakada kontrolü tamamen ele alan Karyapsan bulduğu gol ile durumu 3-2 lehine çevirdi. Karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala oyuncu ve taktik değiştiren Karyapsan, karşılaşmanın 56. ve 58. dakikalarında atmış olduğu iki golle maç 5-3 sona erdi. Final maçında şampiyon olan Karyapsan takımının şampiyonluk kupasını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz verdi. Takım kaptanlarını tebrik eden Başkan Öz, her iki takımın oyuncuları, idarecileri ve taraftarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kupa haricinde oyunculara madalya ve tişört hediye edildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72