Bilardo oyuncuları birinci sınıf salona kavuşuyor

Avrupa’da üç bilardo branşını bünyesinde barındıran en büyük Bilardo Spor Kompleksi “Bilardo Akademisi” adı altında İstanbul’da açılacak.

Bilardo oyuncuları birinci sınıf salona kavuşuyor

Avrupa’da üç bilardo branşını bünyesinde barındıran en büyük Bilardo Spor Kompleksi “Bilardo Akademisi” adı altında İstanbul’da açılacak.

18 Ekim 2018 Perşembe 14:18
Bilardo oyuncuları birinci sınıf salona kavuşuyor

Türkiye Bilardo Federasyonu ile Mavi Beton’un ortak proje olarak hayata geçirdiği “Bilardo Akademisi” Snooker, Pool ve Üç Top branşlarını bünyesinde barındıran, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ve büyük salonu olarak yakında Bilardo severlerin hizmetine girecek.

Geçtiğimiz ay kompleksin biten bölümünde Türkiye’de ilk defa Snooker dalında şampiyona düzenlendi. Snooker Türkiye Şampiyonasının 1. Etabında çok sayıda sporcu mücadele verdi. 1. Etabı Almanya’da yaşayan sporcu Enes Bakırcı kazandı. Bilardo Akademisi daha tam açılmadan tüm bilardo sporcularından tam puan aldı.

Dünyanın en iyi bilardo masası olarak bilinen Verhoeven marka masalar, Bilardo Akademisi için özel üretilerek Belçika’dan Türkiye’ye getirildi.

Akademide 4 Snooker (Shender), 8 Pool (Amerikan-Custom Eurasia) ve 10 Üç Top (Verhoeven) profesyonel bilardo maç masası bulunmakta. Her masa 10 adet özel spotlarla ışıklandırılmakta, her masanın dünya şampiyonalarında kullanılan Dijital Skorboard tabelası ve kamera sistemi bulunmakta, müsabakalar 17 tane kamera sistemi ile canlı olarak bilardoakademisi.com web sitesinden ve youtube kanalından izlenebilecek.

Bilardo Akademisi Spor Kompleksi’nde bilardo sporunun Türkiye’de gelişmesi için birçok çalışma yapılacak. Bilardo sporunu seven, öğrenmek isteyenler için şampiyon bilardo hocaları tarafından eğitimler düzenlenecek, ayrıca okullarından eğitmenleri ile birlikte gelen öğrenci gruplarına hafta içi sabah 09:00 ile Öğlen 13:00 arasında ücretsiz olarak Pool branşında eğitim verilecek.

Bilardo Akademisi İstanbul Küçükyalı Mahallesi Maltepe’de yakın zamanda hizmete açılacak. Önümüzdeki aylarda Snooker Şampiyonası’nın 2.Etap karşılaşmaları da burada yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3