Beykoz Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine destek

Beykoz'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin olanaklarının...

Beykoz Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine destek

Beykoz'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin olanaklarının...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine destek

Beykoz'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin olanaklarının iyileştirilmesine ve gençlerin spor alanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar yürüten Beykoz Belediyesi ilçedeki 22 amatör spor kulübüne malzeme desteği sağladı.

R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde amatör spor kulüpleri için düzenlen malzeme dağıtım törenine  İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Başkan Vekili Fikret Sivri,  Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Dernek  Başkanı Asım Özdemir, belediye başkan yardımcıları, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı.

Malzeme dağıtımında konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, amatör spor kulüplerinin profesyonel kulüplere sporcu yetiştiren önemli kurumlar olduğunu ve desteğin her zaman süreceğini belirterek bu yıl malzemelerin daha kaliteli olmasına özen gösterildiğini söyledi.

Şahinkaya Spor Kompleksi Projesi'nin Futbol Federasyonu'nun son zamanlarda kendi içinde yaşadığı sıkıntıdan dolayı ertelendiğini de belirten Çelikbilek, önümüzdeki yıl köyler dâhil olmak üzere çok sayıda futbol sahasının yenileneceğini müjdeledi.

Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Asım Özdemir, belediye tarafından her yıl yapılan destekten dolayı Başkan Çelikbilek'e teşekkür etti ve ardından spor kulüpleri için hazırlanan malzemelerin dağıtımı yapıldı.

İlçedeki amatör spor kulüplerinden gelen talepler doğrultusunda hazırlanan kolilerde, 520 antrenman eşofmanı, 300 adet idman topu, 145 maç topu, bin adet tişört, bin adet şort, 600 adet yağmurluk, 400 çift krampon, 50 adet voleybol topu, 30 çift çorap, 4 takım 18'li maç forması, 20 kürekçi mayosu, 200 adet yüzücü bonesi, 20 adet basketbol topu ve 20 takım taekwondo elbisesi yer aldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72