Beykoz Belediye Yaz Okulu başladı

Beykoz Belediyespor Yaz Futbol Okulu çalışmaları Beykoz Stadı'nın yanındaki...

Beykoz Belediye Yaz Okulu başladı

Beykoz Belediyespor Yaz Futbol Okulu çalışmaları Beykoz Stadı'nın yanındaki...

01 Temmuz 2014 Salı 14:57
Beykoz Belediye Yaz Okulu başladı

Beykoz Belediyespor Yaz Futbol Okulu çalışmaları Beykoz Stadı’nın yanındaki Dilan Halı Sahasında başladı. Mehmet Yağız-Selami Tanış ikilisinin sorumlu oldukları okula yeni kayıtlar alınmaya devam ediyor.

Katılımın ücretsiz olduğu futbol okulu ilgili bilgi aktarımında bulunan Beykoz Belediyespor Futbol Takımlar Sorumlusu Mehmet Yağız,” Çalışmalarımıza okulların kapanması ile başladık, çocuklarını göndermek isteyen ailelere kapılarımız ardına kadar açık. Burada futbola ait bilgileri sıfırdan vermeye başlıyoruz. Yaz dönemi kapandığında çocuklarımızın gerçekten de bir hayli mesafe kat ettiklerini herkes görecek. İleride kendi altyapımızda oynayacak isimleri de buralardan burup çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyespor Futbol Okulu antrenmanları Salı ve Perşembe günleri 17.00-19.00 saatleri arasında yapılmakta. Okul yeni başladığı için katılımcı sayısı netleşince malzemeleri sonradan verilecek.

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3