Beşiktaş transferi açıkladı

Beşiktaş Gary Medel transferini KAP'a bildirdi: 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş transferi açıkladı

Beşiktaş Gary Medel transferini KAP'a bildirdi: 3 yıllık sözleşme imzalandı.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:53
Beşiktaş transferi açıkladı

Pepe ve Negredo transferleriyle ses getiren Beşiktaş, Medel’i de renklerine bağladığını açıkladı. Beşiktaş, Gary Medel ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi.

Siyah beyazlı ekipten KAP’a yapılan açıklamada, “Gary Alexis Medel Soto’nun transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2017-2018 2018-2019 2019-2020 Sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır” denildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Beşiktaş’ın yeni transferi Şilili futbolcu Gary Medel, sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Gary Medel; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı

Anahtar Kelimeler:
TransferBeşiktaşMedel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3