Başkan Poyraz'a çocuklardan sevgi seli

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yaz Spor Okulu'nda eğitim alan...

Başkan Poyraz'a çocuklardan sevgi seli

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yaz Spor Okulu'nda eğitim alan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan  Poyraz'a çocuklardan sevgi seli

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yaz Spor Okulu'nda eğitim alan öğrencilerle buluştu.

Çekmeköy Belediyesi tarafından Ömerli Spor Tesisleri'nde açılan Yaz Spor Okulu'nun öğrencileri Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı ağırladı.  15 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Başkanı karşılarında gören çocuklar şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemedi.  5 dalda eğitim verilen okulda tüm eğitim birimlerini gezen Başkan Poyraz, çocuklarla basketbol ve voleybol oynadı. Yüzme dersi alan çocukları havuz başında izleyen Poyraz, “Yaz Spor Okulu'nda tatile gidemeyen çocuklar boş vakitlerini iyi değerlendirebilecekleri güzel bir yaz yaşadılar. Çocukların bu mutluluğunu görünce onlar için yaptığımız yatırımın ne kadar isabetli olduğunu daha iyi anlıyorum” dedi.

 Çekmeköy Belediyesi'nin ikincisini düzenlediği yaz spor okullarında yaklaşık 900 öğrenci basketbol, voleybol, yüzme, futbol ve taekwondo branşlarında eğitim aldı. 18 Temmuz'da başlayan okul 18 Ağustos'ta kapılarını kapattı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72