Başkan Poyraz'a 10 numaralı forma

Ömerli Spor Kulübü'nün küçük sporcuları Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet...

Başkan Poyraz'a 10 numaralı forma

Ömerli Spor Kulübü'nün küçük sporcuları Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Poyraz'a 10 numaralı forma

Ömerli Spor Kulübü'nün küçük sporcuları Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a kulübün formasını hediye etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, günün farklı dilimlerinde Çekmeköy'ün mahallelerini dolaşmaya, halk ve esnaf ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Başkan Poyraz Ömerli Mahallesi esnafı ile Ömerli Kültür Merkezi'nde kahvaltı sofrasında bir araya geldi, ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel'in de katıldığı ziyarette, Çekmeköy'ün diğer mahallelerinde yapılan yatırım ve hizmetler ile Ömerli Mahallesi'nde yakın dönemde hayata geçecek projeler konuşuldu.

Kahvaltıya Ömerlispor yöneticileri ve kulübün küçük oyuncuları da katıldı. Ömerlispor'un genç futbolcuları, Başkan Poyraz'a Ömerlispor'un 10 numaralı formasını hediye ettiler.

Başkan Poyraz, Ömerli'nin tertemiz doğası ve havası ile genç sporcular için eşi bulunmaz bir bölge olduğunu dile getirdi. İlçenin kısa süre içinde doğa sporları merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Poyraz, olimpik yüzme havuzlu ve 2 bin 500 kişi seyirci kapasiteli spor salonunun da tamamlanması ile, Türkiye'ye nice genç yetenekler kazandıracaklarını ifade etti. Başkan Poyraz'ın ziyareti çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3