Başkan Çelikbilek, Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği her ay düzenlediği...

Başkan Çelikbilek, Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği her ay düzenlediği...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Çelikbilek, Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği her ay düzenlediği kahvaltılı toplantılarına devam ediyor. Çubuklu Spor Kulübü'nün  ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda  ‘Sporda Şiddet' gündemi ve kulüplerin sorunları konuşuldu.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Spor Müdürü Serkan Öcalmaz ve muhtarların da katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir, ev sahipliğinden dolayı Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun'a teşekkür ederek, “Her ay farklı bir kulübümüzün ev sahipliğinde toplantılarımızı düzenliyor, sorunlarımızı dile getiriyor ve çözüm üretiyoruz. Beykoz'un sporda da gelişmesi için tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Sayın Kaymakamız ve Belediye Başkanımıza bizlere göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise yaptığı konuşmada, birçok amatör spor kulübünün sorunlarını çözdüklerini belirterek şunları söyledi: “İlçemiz birçok tarihi amatör kulübe ev sahipliği yapıyor. Anadoluhisarı Spor Kulübü yıllarca kullandığı üniversiteye ait araziden çıkarıldı. Keşke kulüp bu güne kadar bu sorunu çözseydi ama biz hemen bir binamızı spor kulübüne tahsis ettik. Paşabahçe Spor Kulübü vakıflarla ilgili ciddi sorunla karşı karşıya kaldı. Yine biz sayın Kaymakamımızla birlikte imkanlarımızı seferber ederek sorunu çözdük. Her yıl malzeme desteğinde bulunuyoruz. Gidiş dönüşler için araçlarımızı tahsis ediyoruz. Bu sorunlarımızı el ele, yürek yüreğe  olabilirsek çözeriz. Sonuçta bizim de imkânlarımız belli. İlçemizin kendine özgü sorunları var. Biz 37 ilçenin sahip olduğu hakları istiyoruz. Bu zorluklara rağmen iş, hizmet üretmekle mükellefiz. Şahinkaya Spor Kompleksi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tesis bittiğinde kulüplerimizin de önemli sorunları azalacaktır. Ortaçeşme, Kavacık ve Çavuşbaşı'ndaki spor tesislerimiz için ödenek bekliyorduk sorun çıktı. Tekrar başvurumuzu ve girişimlerimizi yaptık.”

Toplantı, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'ün konuşması,  kulüp başkanlarının görüşlerini belirtmesi ve spor tesislerinde çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

  

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72