Başarılı sporcular Beşiktaşlı futbolcularla buluşt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başarılı sporcuları ..

Başarılı sporcular Beşiktaşlı futbolcularla buluşt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başarılı sporcuları ..

25 Nisan 2013 Perşembe 13:10
Başarılı sporcular Beşiktaşlı futbolcularla buluşt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başarılı sporcuları ödüllendirme kararı alan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü; İlçe Müdürü K.Tanju Altınay’ın girişimiyle 40 çocuğun rüyasını gerçekleştirdi. Wushu branşında Türkiye 5. si olan takım ve antrenörleri Nail Turan ile gruplarında lider durumda olan Şile Yıldız U 13 takımı ve sporda yetenekli diğer çocuklar Beşiktaş Nevzat Demir tesislerine götürüldü. Şileli sporculara büyük ilgi gösteren BJK Yöneticileri Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı ile Teknik Direktör Samet Aybaba’ya çiçek verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü K.Tanju Altınay,  kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi. Antrenmanı dikkatle izleyen minik futbolcular daha sonra hayranı oldukları Niang, Cenk Gönen, Dentinho, Olcay, Mustafa Pektemek, Sivok, Necip gibi oyuncularla sohbet etme, fotoğraf çektirme ve imza alma şansına eriştikleri için tam bir bayram havası yaşadılar. 

""

Son Güncelleme: 25.04.2013 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72