Ballı: “Görev teklif edilirse bundan kaçmam”

Fenerbahçe'nin bir dönem en sevilen yöneticileri arasında yer alan eski idari...

Ballı: “Görev teklif edilirse bundan kaçmam”

Fenerbahçe'nin bir dönem en sevilen yöneticileri arasında yer alan eski idari...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:37
Ballı:  “Görev teklif edilirse bundan kaçmam”

Volkan Ballı:  “Görev teklif edilirse bundan kaçmam”  

Fenerbahçe’nin bir dönem en sevilen yöneticileri arasında yer alan eski idari menajer Volkan Ballı Sarı- Lacivertlilerin 19. Şampiyonluğunu ve gelecek planlarını Flashaber’e değerlendirdi.

“Hiçbir beklentim yok. Ancak görevden de kaçmam”

Anayasa Mahkemesi’nin Aziz Yıldırım’ın şike davasında verilen cezaya itiraz talebini reddetmesi halinde olağanüstü genel kurula gidecek Sarı- Lacivertlilerde yöneticiliğe aday olup olmayacağı merakla beklenen Ballı,  “Fenerbahçe taraftarı kendisine ve kulübe emek veren herkesi bağrına basar” diyerek yönetici olabileceğinin sinyallerini verdi. Taraftarlar ile olan yakın ilişkisini genç yaştan itibaren tribünlerde yer almasına bağlayan Ballı, “Ben bu formaya gönül vermiş birisi olarak oldukça memnunum ve beklentim yok. Ancak görev teklif edilirse bundan da asla kaçmam” dedi.

""

“Ali Koç başkan olabilir”

“Aziz Yıldırım’ın ceza evine girmesini istemem” diyen Ballı, “Benim için her şeyden önce Fenerbahçe gelir, ancak verilen bu hukuksal mücadele sonucu Fenerbahçe’ye yeni bir başkan seçilmesi gerektiğinde alternatifin bol olduğunu görüyoruz. Aziz Yıldırım hapse girse dahi kulübü yönetmek isteyecek ve yerine yönetim içerisinden bir başkan adayı gösterecektir.  Bunun dışında Ali Koç veya Mithat Yenigün olabilir” dedi.

“Ersun Yanal takımı farklı formasyonla oynattı ve başarılı oldu”

Ballı, “Fenerbahçe bu sene çok önemli bir sezon yaşandı . Uzun yıllardan sonra ligde ilk kez Nisan ayında şampiyonluğunu ilan etti. Bu bir başarıdır” dedi. “Ersun Yanal Fenerbahçe’yi yaş ortalamasına rağmen farklı bir sistemle oynatarak çok daha fazla verimli hale getirdi. Prese dayalı futbol anlayışı ve rakip defansı yırtıcı forvetleri ile bunaltan bir takım haline dönüştürdü.  Özellikle bu yıl rakiplerin performanslarının düşük olması Fenerbahçe’yi açık ara şampiyonluğa kavuşturdu. Ancak bu Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu gölgelemez. Ersun Yanal’la yola devam edilmesi gerekir” dedi.

“Hedef Avrupa’da sürekli başarı yakalamak olmalı”

Fenerbahçe’nin dünya çapında bir kulüp olduğunu belirten Volkan Ballı, önceliğin Şampiyonlar Ligi olması gerektiğinin altını çizdi ve “Bu sezon her ne kadar Şampiyonlar Ligi’ne gidilemeyecek olunsa da kulübün yeniden yapılanma ile kısa vadede Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olması ve bunu sürekli hale getirmesi gerekir. Ligde her sene bir takım şampiyon oluyor çıtayı yükseltmek ve Fenerbahçe taraftarına yakışanı yapmak gerekiyor” dedi. “3 Temmuz sürecinde taraftarın oynadığı rolün önemine vurgu yapan eski idari menajer Ballı,  “Kulübün sahibi taraftardır. Bu süreç içerisinde itici kuvvet oluşturdu. Bu taraftara pırıl pırıl bir Fenerbahçe yakışıyor” dedi. Ballı, “Fenerbahçe taraftarının olgun duruşunu koruması gerekir. Futbol, dev bir endüstri oldu. Bunun sonucu taraftarlarımızın arzu etmediği durumlar ortaya çıkabiliyor. Bu konuda daha hassas olmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72