Balıkesir Maratonu'nda Üsküdar fırtınası

Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'de düzenlenen 6. İsmail Akçay...

Balıkesir Maratonu'nda Üsküdar fırtınası

Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir'de düzenlenen 6. İsmail Akçay...

12 Eylül 2014 Cuma 17:31
Balıkesir Maratonu'nda Üsküdar fırtınası

Atletizm Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen 6. İsmail Akçay Yol Koşusu’na Üsküdar Belediye Spor’un kızları damgasını vurdu. 

39 kadın 173 erkek toplam 212 sporcunun katılımı ile koşular Atatürk Stadı önünde Balıkesir Valisi Ahmet Turhan’ın start vermesiyle başladı.  Vasıf Çınar Caddesi, Milli Kuvvetler Caddesi, Anafartalar Caddesi, Adliye Kavşağı, Cengiz Topel Caddesi üzerinden devam eden koşu  tekrar stat önünde son buldu.

Adlarını ilk üçe yazdırdılar

Koşuda bayanlarda ilk üç sırada Üsküdar Belediyesi Atletizm Kulübü’nden üç sporcumuz ilk üçe girerek yarışmaya damgasını vurdu. 10 km. koşu sonunda birinciliği 36.56 ile Esma Aydemir alırken,  36.59 ile Özlem Kaya ikincilik, 37.08′lik derece ile Burcu Büyükbezgin üçüncülük elde etti.

Erkeklerde ise Faslı Atlet Joauad Eliazouli 30.52′lik derece ile birinci aynı ülkeden Aouad Zouhair 30.58′lik derece ile ikinci, yine Fas’tan El Mouaziz Abdelhadi de 31.03′lük derece ile üçüncü oldu. Türk atlet Kemal Koyuncu ise 31.59 derecesi ile altıncı oldu.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan,  Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da  3 bin metre  koşarak  halk koşusunda yarıştılar.​

 

Son Güncelleme: 12.09.2014 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3