Balcı, Başkan Erdem'i ziyaret etti

Balcı, Başkan Erdem'i ziyaret etti

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Balcı, Başkan Erdem'i ziyaret etti

İstanbul'da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda 95 kiloda tarihi bir başarı elde ederek dünya ikincisi olan Serhat Balcı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti.

 Başarılı sporcuyu kapıda karşılayan Başkan Erdem, milli güreşçiyi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Erdem, konuşmasının devamında, “Dünya Güreş Şampiyonası'nda başta ülkemiz olmaz üzere Sancaktepe'mizi de başarıyla temsil eden Serhat Balcı kardeşimi tebrik ediyorum. Kendisiyle büyük gurur duydum” ifadelerini kullandı. Başkan Erdem, final maçının heyecanını unutmayacağını dile getirerek Serhat Balcı'nın ülkemizin bayrağını yukarılara taşıyan bir sporcu olduğunu kaydetti. Erdem, Balcı'ya başarısının devamını diledi. Başkan Erdem konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belediyemiz spor kulübünden böylesine değerli sporcuların başarılar elde etmesi, bizleri ziyadesiyle gururlandırmış ve mutlu etmiştir.  Bizler ata sporumuza her zaman sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz.” Kabul sırasında Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı M. Ali Cankatar ile beraber Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Cankatar, yapılan görüşme esnasında yaptığı konuşmada; “Dünya Güreş Şampiyonası'nda Serhat Balcı fırtınası esti. Madalya umudumuz Sancaktepe Belediyesporlu 95 kiloda Serhat Balcı'nin,  aldığı gümüş madalya bizleri sevince boğmuştur” dedi.

 Gümüş madalya sahibi Serhat Balcı ise Sancaktepe Belediyespor Kulübü'nün güreşçisi olmaktan büyük onur duyduğunu, milli mayo ile Sancaktepe mayosunu bundan sonra da şerefle taşıyacağını belitti. Balcı, şampiyona süresince kendilerini ziyaret eden ve yalnız bırakmayan Başkan İsmail Erdem'e teşekkür ederek kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğu için minnettarlığını dile getirdi.

Serhat Balcı'ya lüks daire hediye edildi

İsmail Erdem, başarılarından dolayı plaketle ödüllendirdiği Serhat Balcı'ya “Ülkemize madalya kazandıran milli güreşçimize daire hediye ediyoruz. Başarının mutlak ödüllendirilmesi ve diğer sporculara da teşvik edilmesi gerekir” diyerek, yeni evin anahtarını verdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72