Ataşehirli kızlardan ilk maçta ilk galibiyet

TFF Kadın Futbol 1. Ligi'nin yeni sezonunda ilk maçına çıkan Ataşehir...

Ataşehirli kızlardan ilk maçta ilk galibiyet

TFF Kadın Futbol 1. Ligi'nin yeni sezonunda ilk maçına çıkan Ataşehir...

06 Kasım 2013 Çarşamba 17:52
Ataşehirli kızlardan ilk maçta ilk galibiyet

TFF Kadın Futbol 1. Ligi’nin yeni sezonunda ilk maçına çıkan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, rakibi Karadeniz Ereğlispor’u 3-0 yendi.

 

İki takımın da mücadele azmini ortaya koydukları maç hayli çekişmeli geçti.

Sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Ataşehir Belediyespor sezonun ilk maçına hızlı başladı.

 

Oyunun ilk yarısında 10. dakikada Hilal ve 43. dakikada Reyhan’ın attıkları gollerle farkı ikiye çıkaran Ataşehir Belediyespor, maçın ikinci yarısına da hızlı başladı. Üçüncü golü ise 85. dakikada Çiğdem atarken, Ereğlispor takımı gol kaydedemedi.

 

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı Yenisahra Stadı’nda oynadığı 2013 – 2014 sezonu açılış maçında rakibini yenerek ilk haftayı 3 puanla bitirdi.

İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Ebru’ya bırakan Ataşehir Belediyesporlu Sevinç’in burnunun kırıldığı bildirildi.

 

Ataşehir Belediyespor sezonun ikinci maçını 16 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İzmit Çenesuyu Plajyolu takımı ile oynayacak.

 

 ""

Voleybolda galibiyetler serisi başlıyor

 

TVF 2. Ligi Bayanlar B Grubu’nda mücadele veren Ataşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise 3. maçında 2. galibiyetini aldı. 02 Kasım’da Bolu Spor ile oynadığı maçın setlerini 3-1 kazanan Ataşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 4. maçını 09 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bartın Polisgücü takımı ile oynayacak.

 

 

 

Son Güncelleme: 06.11.2013 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3