Ataşehir'in Sultanları Şampiyonluk Kupasını aldı

Şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ın elinden aldı.

Ataşehir'in Sultanları Şampiyonluk Kupasını aldı

Şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ın elinden aldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'in Sultanları Şampiyonluk Kupasını aldı

 Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı 2010-2011 Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan'ın elinden aldı.

 

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı'nın şampiyonluk kupa ve madalyalarını aldıkları törene Belediye Başkanı Battal İlgezdi, TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, Futbol Federasyonu Futbol Genel Koordinatörü Ersun Yanal, Genel Sekreter Vekili Ali Parlak ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.


""

""

Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, erkek futbolunun Türkiye'de desteklenirken, kadın futboluna destek verilmemesini eleştirdi. Kayhan: “Bayanlar ligi amatör mü profesyonel mi belli değil. Transferde amatör ama Avrupa liginde oynuyorsunuz. Lig TV gelirlerinden yüzde 2-3 veya iddia oyunundan aktarılacak yüzde 2-3'lük bir pay bayanlar liginin daha da gelişmesine neden olacaktır” dedi ve ulusal basının bayanlar ligine ilgi göstermemesini eleştirdi.

 

TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ise “Lige başlarken, mücadele içinde, Fair Play içinde geçmesini istemiştik, öyle de oldu. Göreve geldiğimiz Şubat 2008'den bu yana kadın futboluna TFF olarak büyük önem veriyoruz. Çok güzel bir kadın ligi hayal ediyoruz” dedi.


""

 

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımının sponsoru Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da, spora önem veren Ataşehir'i sporun da başkenti yapmak için çalışan Ataşehir Belediye Başkanı ve futbol takımına emek veren herkese teşekkür etti. Ağaoğlu, “Bayan takımına destek olurken önümüze koyduğumuz hedeflere adım adım ulaşacağımıza inanıyorduk. İlk hedefi başardık” dedi.

 

Belediye Başkanı Battal İlgezdi de; “İlçemizde sporun ve sporcunun gelişmesi için belediye olarak üzerimize düşenden daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bayan Futbol Takımımızın başarısı bizi sevindiriyor. Kendilerinden Avrupa'da başarı bekliyoruz. Futbol takımımızın başarısı bize kadınlara şans verilirse neler yapabileceklerini bir kez daha kanıtladı. Bayan futbolcularımızı kutluyorum, ama onların bir hedefi daha var. Avrupa da en az yarı final oynamak” diye konuştu.


""

Konuşmaların ardından madalya dağıtım töreni gerçekleştirildi ve şampiyonluk kupası Ataşehir Belediye spor Bayan Futbol takımı oyuncularına verildi.  Bayan futbolcular kupa sevincini coşku ile kutlarken, kupayı Ataşehir Belediyespor Derneği Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi'ye hediye ettiler.


""

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Ağaoğlu

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu

ve Ali Rıza Yıldız kupa gecesinde bir araya geldiler.


""

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı kupa sevincini, Flashaber İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ile paylaştı


""

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız'ın samimi sohbeti dikkatten kaçmadı

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3