Ataşehir'deki spor kulüplerinin yüzü güldü

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçede bulunan 13 futbol takımına spor malzemeleri hediye etti.

Ataşehir'deki spor kulüplerinin yüzü güldü

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçede bulunan 13 futbol takımına spor malzemeleri hediye etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'deki spor kulüplerinin  yüzü güldü

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçede bulunan 13 futbol takımına spor malzemeleri hediye etti. İlgezdi, “amatöre desteğimiz devam edecek” dedi.

 

Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman ve belediye birim müdürleri katıldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, çağdaş bir kent yaratmanın en önemli koşulunun insanların eğitim, kültür ve sporla iç içe olmaları gerektiğine inandığını söyledi. 17 mahalleden oluşan Ataşehir'de plansız yapılaşma ve alt yapı sorunları nedeniyle büyük sıkıntı olduğuna dikkat çeken Başkan İlgezdi, 15-20 yılda tek bir çivi çakılmayan mahalle ve sokakların bulunduğunu vurguladı. Ataşehir'i yeniden kurmaya çalıştıklarını ve insanların spor yapacakları alanlar yaratmak için çözüm aradıklarını hatırlatan Başkan Battal İlgezdi, “Yılbaşına kadar 11 parkın açılışını yapacağız. İlçede bulduğumuz her boş alanı yeşillendirmeye çalışıyoruz. Ancak, şunu iyi bilmeliyiz ki Ataşehir'in kurtuluşu 5 binlik planla olur. 5 binlik plan olmadığı sürece sorunlar çözülmez. 5 binlik plan Ataşehir'de uygulanırsa parkta olur, spor sahası da olur” dedi.


""

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, belediye olarak ilçede bulunan tüm amatör spor kulüplerine yasaların elverdiği ölçüde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Kayhan, ilçede bulunan 13 futbol takımının çeşitli liglerde mücadele ettiğini belirterek, kulüplerin ihtiyaçlarına göre desteklerini sürdüreceklerini açıkladı. TFF İstanbul Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar da, Ataşehir Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine yaptığı yardım ve verdiği destekten son derece memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından 13 futbol takımına 3 bin 450 takım malzeme teslim edildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3