Ataşehir’de Gençler Sporla Yetişiyor

3 bin çocuk, yaz tatillerini Yaz Spor Okullarında sağlıklı yaşama adım atarak geçiriyor.

Ataşehir’de Gençler Sporla Yetişiyor

3 bin çocuk, yaz tatillerini Yaz Spor Okullarında sağlıklı yaşama adım atarak geçiriyor.

20 Temmuz 2017 Perşembe 11:36
Ataşehir’de Gençler Sporla Yetişiyor

Ataşehirli çocuklar yaz tatillerini sporla birlikte geçirirken hem eğleniyor hem de öğreniyor. Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı Yaz Spor Okulları çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı, sosyalleşmelerine de imkan sağlanıyor. Çocuklar yaz tatillerini evde bilgisayar ve televizyon karşında hareketsiz geçirmek yerine, arkadaşlarıyla birlikte spor yaparak hem kas ve kemik sistemlerini geliştiriyor, hem de ruh ve beden bütünlüklerini artırıyorlar.

Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı Yaz Spor Okullarında; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tekvando, kick boks, tenis ve yüzme olmak üzere 8 spor dalında eğitim veriliyor.

Okulların tatil olmasıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri ve sporla iç içe yaşama alışkanlığı kazanmaları için Yaz Spor Okullarında, profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunuluyor.

Çocuklarda spor sevgisi ve alışkanlığı kazandıran Yaz Spor Okulları sayesinde ilçe çapında genç sporcular yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

5-13 yaş arasında çocukların katıldığı spor okullarından Ataşehir’de ikamet eden çocuklar yararlanabiliyor.

Tüm branşlarda 3 bin çocuğun katıldığı Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarına kaydını yaptıran çocuklara; tişört, şort ve çoraptan oluşan spor seti hediye edildi.

Yüzlerce öğrencinin yaz tatillerini değerlendirdiği Yaz Spor Okulları Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72