Ataşehir Mevlana İtalya'da…

Türkiye Kız Futsal Liseler Şampiyonu olan Ataşehir Mevlana Lisesi...

Ataşehir Mevlana İtalya'da…

Türkiye Kız Futsal Liseler Şampiyonu olan Ataşehir Mevlana Lisesi...

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:56
Ataşehir Mevlana İtalya'da…

Türkiye Kız Futsal Liseler Şampiyonu olan Ataşehir Mevlana Lisesi  Uluslararası Okul Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Dünya Şampiyonası’na katılmak için İtalya’nın Sardunya adasına gitti.

Sardunya adasının Sinnai, Maracalagonis ve Settimo Sen Pietro kentlerinde oynanacak Dünya Şampiyonası’nda ay yıldızlı formayı giyecek olan Mevlana kızları C Grubu’nda Finlandiya, İsrail ve Paraguay ile mücadele edecekler. 27 Nisan’da başlayan şampiyona 3 Mayıs tarihinde sona erecek.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu kurallarına göre oynanacak şampiyonada maçlar 15 dakikalık devreler halinde oynanacak ve topun oyunda olmadığı sürede müsabaka saati durdurulacak. Mevlana Lisesi’nin bulunduğu C Grubu dışında, A Grubunda Brezilya, Romanya, Çin, Rusya, İngiltere ve B Grubunda Fransa, Guatemala, İtalya, Belçika yer alacak.

Aynı turnuvada ülkemizi temsil edecek olan Kadıköy Ticaret Lisesi Erkek Futsal takımı da C Grubu’nda Çin, Macaristan, Belçika ve Rusya ile karşılaşacak.

 

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72