Ataşehir İdmanyurdu evinde kazandı

İstanbul 1.Amatör Küme 16.Grup'ta Ataşehir İdmanyurdu ligin ikinci maçında..

Ataşehir İdmanyurdu evinde kazandı

İstanbul 1.Amatör Küme 16.Grup'ta Ataşehir İdmanyurdu ligin ikinci maçında..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir İdmanyurdu evinde kazandı

İstanbul 1.Amatör Küme 16.Grup'ta Ataşehir İdmanyurdu ligin ikinci maçında kendi evinde Tuzla Şifa'yı  4-1 ile geçti.

Maça hızlı ve istekli başlayan Ataşehir İdmanyurdu ilk dakikalarda maçı rakip sahaya yıkmaya çalıştı. Rakibin kontra ataklarına karşı defans güvenliğini bırakmayan Ataşehir, aradığı golü 28.dakikada buldu. Sağdan gelişen atakta topu önünde bulan Murat Gürsu yaklaşık 20 metreden çok şık bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra karşılıklı ataklarla ilk yarı aynı skorla geçildi.

İkinci yarıya daha hızlı ve arzulu başlayan Ataşehir İdmanyurdu , aradığı golü 49.dakikada Zakir ile buldu. Orta sahadan başlayan atakta Fuat'ın ara pasıyla topla buluşan Murat'ın ortasında Zakir kafa ile topu ağlara gönderdi. 2-0. Golden sonra ani gelişen Tuzla Şifa atağında gol geldi ve maç 2-1 oldu. Golden sonra Ataşehir İdmanyurdu ataklarını sıklaştırdı. 67.dakikada  Osman Adıgüzel yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşla takımını 3-1 öne geçirdi. Hemen arkasından 70.dakikada Fuat çok şık bir vuruşla takımın rahatlatan golü attı ve maç 4-1 sonlandı.İkinci haftanın sonunda Ataşehir İdmanyurdu 6 puana ulaşırken, Tuzla Şifa henüz puanla tanışamadı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3