Arjantin ve Uruguay çıkarması

Ön protokol yapılan kaleci Muslera'ya imza attırılacak.

Arjantin ve Uruguay çıkarması

Ön protokol yapılan kaleci Muslera'ya imza attırılacak.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Arjantin ve Uruguay çıkarması

Ön protokol yapılan kaleci Muslera'ya imza attırılacak. Cambiasso'yla ise resmen masaya oturularak astronomik bir teklif sunulacak.

 

Cimbom, Copa America'da dün gece yarısı çeyrek finalde kozlarını paylaşan Uruguay ve Arjantin'in iki yıldızının transferini bitiriyor. Her konuda anlaşma sağlanan Uruguay'ın genç eldiveni Muslera kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak. G.Saray, peşinden Inter'de forma giyen Cambiasso ile pazarlık masasına oturacak. Dünyaca ünlü Arjantinli yıldızın yapılacak süper teklife “Varım” demesi bekleniyor.

 

Galatasaray, transfer listesinin ilk sıralarında yer alan ve sabaha karşı Copa Amerika'daki çeyrek final mücadelesinde ülkelerinin milli takımlarıyla birbirlerine rakip olan Arjantinli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso ve Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile resmen masaya oturacak.

Kulübü Lazio ile bonservisi konusunda anlaşma sağlanan Muslera'yı resmen Aslan yapacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, İnter'de forma giyen tecrübeli futbolcu Esteban Cambiasso'nun transferi için de kesenin ağzını sonuna kadar açarak, süper bir teklifte bulunacak. Haftalardır süren Fernando Muslera transferine atacakları son imzalarla noktayı koyup müjdeli haberi camiaya duyurmak isteyen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in alınmasını ısrarla istediği Cambiasso için de tüm imkanlarını seferber edecek.

Öncelikle Cambiasso'yu Cimbom'da forma giymesi için ikna etmeye çalışacak olan yönetim, 24 Temmuz'da Almanya'da İnter ile oynayacakları hazırlık maçı sonrasında da İtalyan kulübü ile bonservis için pazarlık masasına oturacak. İki yıldıza da kısa süre içerisinde imza attırıp taraftarını sevnidirmek isteyen Cimbom'un bir sonraki hedefi ise tecrübeli bir sağ beki renklerine katmak olacak.

 

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3