Anneler, günlerinde maç yaptı

Anneler Günü tüm ülkede ve Beykoz'da değişik etkinlikler ile kutlanırken, ...

Anneler, günlerinde maç yaptı

Anneler Günü tüm ülkede ve Beykoz'da değişik etkinlikler ile kutlanırken, ...

13 Mayıs 2014 Salı 14:46
Anneler, günlerinde maç yaptı

Anneler Günü tüm ülkede ve Beykoz’da değişik etkinlikler ile kutlanırken, en ilginç etkinliklerden birisinin adresi Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu idi. Çubuklu-Dedeoğlu Halı Sahası’nda maça çıkan futbol okulu sporcularının anneleri gösterdikleri performans ve

centilmenlik ile alkışı fazlası ile hak etti. Oldukça renkli ve heyecanlı anlara sahne olan özel programda ilk kez futbol oynayan anneler arasında biri vardı ki günün yıldızı olmayı fazlası ile hak etti. Futbol Okulu sporcularından 2004 doğumlu Atasarp Tanyeli'nin anneanesi Belma Duymaz ( 56 ) sahaya çıkanlar arasında özel ilgi çeken ve de en fazla alkışı alan isim oldu. Birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan ! Duymaz'ı saha kenarından motive etmeye çalışan kızı Belgin ve torunu Atasarp'ın bütün destek ve taktikleri maalesef gol atmasına neden olamadı.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'in başlama vuruşu ile başlayan maç oldukça hareketli sahneler de beraberinde getirdi. Her iki takımın futbolcuları bütün varını-yoğunu ortaya koyma çabasını sahaya yansıttı. İlk yarıda girilen birçok gol pozisyonundan beklenen gol sesi çıkmadı. Ve turuncu takımın kaydettiği gol ile profesyonel lig maçlarını aratmayan sevinç gösterisi yansıtıldı. Turuncu takım bu moral-motivasyon ile rakip kaleye yüklenmeye başladı anlarda kendi kalesinde de birçok gol pozisyonu rakip takıma verdi.
Maçın son bölümüne girildiğinde turuncu takım bir gol daha bulunca sevinç gösterileri daha da renkli bir hal aldı. Mavi takım bir gol bulunca far bire indi. Maça daha da bir heyecan geldi, hatta son dakikada bir ele top çarpması nedeni ile bir de penaltı atışı kazansalar da atış auta neticelendi. Maç 2-1 Turuncu Takımın üstünlüğü ile tamamlanınca sahada üzülen yoktu. Bu arada maçın sonunda sahaya giren çocukları annelerine karanfil takdim edip sarılıp Anneler Günlerini kutlarken duygusal anlar yaşandı.

 


 

Son Güncelleme: 13.05.2014 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72